14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE  22:57  MİTHAT KAHRAMAN OYUNCULUĞUYLA YÖNETMENİNDEN TAM NOT ALDI  22:52  KEREM İÇYER BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:24  ERCAN ÖZKAYA REKLAM FİLMİNDE 
 

2021 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR | Türkiye Life Magazin
image

Astrolog CARMEN
2021 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR

 

BOĞA BURCU 2021 YILLIK YORUMU

 

2020 yılı dünya genelinde ve bireysel hayatımızda oldukça sıkıntılı, zorlayıcı, baskı yaratan durumlar, engeller ve kısıtlamalarla geçti. Meydana gelen olaylar aracılığı ile derslerimizi aldık. Bırakmayı öğrendik. Hiçbir şeyi kontrol edemeyeceğimizi öğrendik. Bizleri hayata bağlayan değerlerimiz ve bakış açılarımız değişti. Bizlere kötü gibi görünen durumlar, aslında tekamülümüz için gerekli olan olaylardı. 

2021 yılı önemli enerji değişimleri getirecektir. 21 Aralık 2020 tarihi itibarıyle Satürn ve Jüpiter Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Kova burcuna geçiş yaptı. Böylelikle yeni bir dönem başlamış oldu. Astrolojik olarak çok çok önemli bir işaret..

Kova burcu; teknoloji, bilim, astronomi, astroloji, elektrik, internet, sosyal medya, bilişim  gibi konuları içerir. Dolayısıyla bu konular bütün bir yıla yayılacaktır.

 

Satürn ve Jüpiter kavuşumu sizin 10. evinizde gerçekleşti. 10. ev; kariyer, iş ve meslek, gelecekle ilgili hedefler, statü, toplum önündeki duruşunuz, ev ve aile hayatıyla  ilgili alandır. Yıl genelinde bu konularla ilgili gelişmeler oldukça hız kazanacaktır. Satürn, 2.5 yıl bu alanda kalacak olup, yeni düzenlemeler getirecektir. Jüpiter ise yıl genelinde kariyer ve statü alanınızda hareket edecektir. 

 

Jüpiter, yeni imkanlar ve fırsatlar sunar, büyüme ve gelişmeyle alakalıdır. Tıpkı yeğenini şımartan dayı gibidir. ☺ ziyaret ettiği alanla ilgili fırsatlar, imkanlar, genişleme getirir. 

Karmanın lordu olan ve büyük öğretmen de denilen Satürn;  Bulunduğu alanda adeta yeniden yapılanma getirir. Bunun için disiplin ister, sorumluluk alınmasını ister, hayatınızı disipline etmenizi ister. Aynı zamanda otoriteyi sembolize eder. 

 

Dolayısıyla bu yıl kariyeriniz ve statünüzle ilgili yeni iş başlangıçlarının olması mümkün olabilir. Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Daha önce hiç tecrübe etmediğiniz farklı bir alana yönelebilirsiniz.  Eğer bir işte çalışmıyorsanız, yeni bir iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz.  Veya, halen devam etmekte olan bir işiniz var ise, bazı yeni adımlar atarak mesleki değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bu değişimler sadece kariyerinizle sınırlı kalmayabilir, ortaklıklar ve evlilikler  alanında bir takım değişimler olabilir.  Evlilik de statü ile ilgilidir. Ortaklıklar, evlilik gibi konularda yeni yapılanmalar söz konusu olabilir. Yıl genelinde bu konular oldukça aktif olacağı gibi mücadele ve efor sarfedebilirsiniz.  

 

13 Mayıs tarihinden itibaren Jüpiter kısa bir süreliğine kendini güçlü hissettiği Balık burcuna giriş yapacaktır. 28 Temmuz tarihine kadar Balık burcunda kalacaktır. Daha sonra tekrar Kova burcuna geçerek 28 Aralık tarihine kadar bu burçta kalacaktır.

 

 

13 Mayıs ile 28 Temmuz tarihleri arasında, yani yaz aylarında sosyal çevreniz genişleyebilir, hayalini kurduğunuz hedeflere odaklanabilirsiniz. Geleceğe dair umutlarınız ve idealleriniz yükselebilir.  Maddi ve manevi konularda desteklenebilirsiniz. Hem duygusal anlamda hem de finans anlamında önemli fırsatları size sunabilir. 

 

Yılın en önemli dinamiklerinin biri de Uranüs’ün sizin burcunuzda yolculuk etmesidir. Uranüs; reform, değişim,  düzene karşı gelen, isyankar, elektrik yükü yoğun, yenilik ve aydınlanma getiren bir gezegendir.   Uranüs 2018 yılında burcunuza geçmiş olup, burcunuzdaki bu yolculuğu 2026 yılına kadar devam edecektir. 

 

2018 yılında burcunuza geçmesiyle birlikte, özellikle ilk 10 günlük dönemde doğanlar daha çok etkilenmişlerdir. Alıştığınız değerlerin dışına çıkmış olabilirsiniz. Meydana gelen olaylar aracılığı ile hayata bakış açınız değişmiş olabilir. 

 

Şu anda ise yılın en önemli dinamiği Satürn ve Uranüs’ün birbirleriyle zıtlaşmalarıdır. Bu zıtlaşma dünya genelinde bir takım toplumsal hareketler yaratabileceği gibi, ekonomik dengelerin de değişebileceği bir süreci içinde bulunuyoruz.  Satürn ve Uranüs’ün bu zıtlaşması yılın en önemli şekillendirici etkisi olacaktır.  Bu zıtlaşma toplumları huzursuz eden bir yapısı vardır. Yapıların ve alışkanlıkların değişmesi kolay değildir. Bu zıtlaşma bu anlamda gerçekten çok kışkırtıcı bir enerji vermektedir. Dünya genelinde dengeler değişecektir.  Biz de Dünya’nın bir parçası olduğumuza göre bireysel hayatımızda da bazı dengelerde köklü değişimler olabilir. Özellikle ilk 10 günlük dönemde doğanların görünümlerinde marjinal bir değişim söz konusu olabilir. Daha özgür ve isyankar davranabilir.  Hayatınızda kırılmalara neden olabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Otoriteye karşı gelebilirsiniz. Kalıpları kırmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden zarar görebilirsiniz. Dolayısıyla naçizane tavsiyem otoriteyi karşınıza almamanızdır. Aldığınız takdirde kariyeriniz ve statünüzle ilgili bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Taşınma ve meslek değişimini bu yıl sizden bekleyebiliriz. İlişkilerinizle ilgili ani beklenmedik durumlar gelişebilir. 

 

Özellikle Şubat, Haziran ve Aralık ayında daha dikkatli olmanızda yarar var. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir zamandır. Tansiyon, dolaşım bozuklukları görülebilir. Yılın genelinde aile büyükleriyle zaman zaman huzursuz edici durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

 

Bu yıl 4 tutulma yaşayacağız.

26 Mayıs, 10 Haziran ve 4 Aralık tarihlerindeki ikizler ve Yay burçlarında tutulma gerçekleşecektir.

Bu tutulmalar sizin maddi kaynaklar, vergiler, borçlar, alacaklar, paylaşılan değerler, miras gibi konuları gündeminize taşıyacaktır. Kendi yeteneklerinizle para kazanmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızın gelir ve gider dengesini iyi kurmanız gerekebilir. Eğitim alabilir ve kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. 

19 Kasım’daki tutulmanın etkisi sizin  finans konuları, borç ve alacak, vergiler ve kredilerle ilişkilendirilen alanda yapılanmalar olabilir. 

 

19 Aralık tarihinde Venüs Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak olup, Ocak ayına kadar devam edecektir. Burcunuzun yöneticisi olan Venüs’ün hem finansal konularda dikkatli olmanızı hem de ilişkilerinize yönelik bir takım olumsuzluklara karşı önlem almanızda yarar var. 

 

Rabbim yürüdüğünüz yaşam yolunu her daim aydınlatsın ve parlatsın.

 

Sevgiler

Carmen



 

 



 Yazı Tarihi : 14.01.2021 22:28:35 | E-Mail : simal@turkiyelife.com.tr
 
   
 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
  • 2021 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR

  • 2021 YILINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR

  • ASTROLOG CARMEN İLE TAROT EĞİTİMLERİ

  •  
      YORUMLAR
     
    Adınız Soyadınız :

    Yorumunuz          :

    Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
    Kod                        :

     



     
       






     
           
     
      FLAŞ HABER

      YAZARLAR
     
     
      HAVA DURUMU
     
    ..
     











     
      ÇOK OKUNANLAR
    • Bu Ay
    • Bu Hafta
    • Dün
    • Bugün

     


           
     
     
    ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

     
    Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
    turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

    URA MEDYA