13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
İHSAN TAŞ KİMDİR, NERELİDİR?

1980 yılında Batman’da Dünya’ya gelen Senarist, Yapımcı ve Yönetmen İhsan Taş, 1997’de İstanbul’a yerleşti.

 

İhsan Taş; 2014 yılında Atilla Saral ve Zeynep Gülmez’in yanı sıra bir çok başarılı oyuncuların yer aldığı “KAÇIŞ 1950” isimli ilk sinema filmini hayata geçirdi. 10 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren film daha vizyona girmeden TRT tarafından satın alındı.  “KAÇIŞ 1950” vizyona girmeden TRT’nin aldığı ender projelerden bir tanesi. BAL-GÖÇ (Balkan Göçmenleri Derneği) kendi hikayelerini Beyaz Perdeye taşıdığı için İhsan Taş’a plaket verdi. Film Elazığ’da gerçekleşen “ÇAYDA ÇIRA” film festivalinden ve Gazetecilerden birer ödül alırken, en son olarak Frankfurt Türk film festivalinde, festivalin açılış filmi olarak gösterildi. İhsan Taş ekibi için düzenlediği bir Basın gecesinde gerek kamera önü, gerek kamera arkası, kısaca tüm ekibine plaket vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

İhsan Taş ikinci projesi “Temel ile Dursun İstanbul’da” isimli bir sinema filminde, Wilma Elles, Alay Cihan, Tahsin Taşkın, Metin Yıldırım, Yakup Yavru, Özlem Savaş, Eşref Kolçak, Nuri Alço başta olmak üzere üç kuşak oyuncuyu bir araya getirerek bir ilke daha imza attı. Film 5 Şubat 2016 tarihinde vizyona girdikten sonra D-Smart ile Star Tv’ye verildi.

İhsan Taş 17 Ocak 2017’de Ersin Korkut, Afrikalı Ali, Alay Cihan, Gülsüm Alkan, Metin Yıldırım, Tahsin Taşkın, Metin Keçeci ve Yavuz Karakaş gibi bir çok başarılı oyuncuların yer aldığı “Parayı Bulduk” isimli 3. sinema filmini hayata geçirdi. Film 29 Aralık 2017’de “Yılın Son Komedi Filmi” ünvanıyla vizyona girdi.

İhsan Taş 2021 yılında; Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Ali Kürsat Uzun, Seda Tosun ve Turgay Tanülkü başta olmak üzere bir çok ünlü ismin yer aldığı bir dede ile lösemi hastası torununun hikâyesini anlatan Dedemin Gözyaşları isimli sinema filmini hayata geçirdi.

Dedemin Gözyaşları 2022 yılında Elazığ Çayda Çıra Film Festivalinde “Halk Jürisi; En iyi Film” seçildikten sonra, 2023 yılında 30. Adana Altın Koza Film Festivalinde özel gösterilerek, filmin yapımcılarına özel plaket takdim edildi.

İhsan Taş son olarak 2022 yılında Erkan Petekkaya, Levent Ülgen, Tolga Güleç, Çiçek Dilligil, Orçun Kaptan, Aslıhan Karalar ve Deniz Hamzaoğlu başta olmak üzere bir birinden başarılı bir çok ünlü ismi bir araya getiren “Filme Gel” isimli komedi filminin senarist ve yönetmenliğini üstlendi.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA