19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 

2021 YILINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR | Türkiye Life Magazin
image

Astrolog CARMEN
2021 YILINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR

Sevgili Koçlar;

Oldukça sert, baskılı ve zor bir 2020 yılını geride bıraktınız. Son iki yıldır gerek ailevi konularda, gerek ilişkilerde ve kariyer alanlarında bir takım engeller, kısıtlamalar ve baskı yaratan durumları yaşadınız.  Aslında geride birçok ders bıraktı. Hiçbir şeyi kontrol edemediğinizi öğrendiniz, inanıp tutunduğunuz değerlerimizi bırakmak zorunda kaldınız. Bırakmayı öğrendiniz. Korkularınızla yüzleştiniz. Kayıplar yaşadınız. Canımız acıya acıya öğrendiniz ve acı çektiğiniz konularda olgunlaştınız. 

 

21 Aralık tarihinde Jüpiter ve Satürn Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlayarak, Kova burcuna geçiş yaptılar. Gökyüzündeki bu kavuşum yeni bir dönemin başladığı müjdesini verdi. Kova burcu her türlü teknolojiyi anlatır. Hayatınızda teknoloji, bilim, sosyal medya gibi dijital platformlar hareketlilik kazancaktır. 

 

Bu yıl Jüpiter ve Satürn kavuşumu sizin 11.evinizle ilgili konuların hız kazanacağını göstermektedir. 11. ev konuları nedir? Geleceğe yönelik hedefler, hayalleriniz, umutlarınız, iş ve mesleki alanınız, organizasyonlar, arkadaşlar, dernek ve vakıflarla ilişkilendirilen alandır.

Jüpiter; şans, fırsatlar,imkanlar ve gelişmeleri getirir. Bulunduğu alanla ilgili büyüme imkanı sunar. Satürn ise, Jüpiter’in verdiği imkanlar ve fırsatlarla ilgili konulara düzenleme getirir. Disiplinize hareket etmemizi ister. Yapıyı düzenler. Satürn 9.evde 2.5 yıl boyunca bu alanlarla ilgili yeni düzenlemeler getirecektir. 

 

Dolayısıyla bu yıl, geleceğe dair hayalini kurduğunuz hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Yeni iş girişimleriniz, meslek ve sektör değişimleriniz olabilir. Teknoloji, bilim, sosyal medya, bilişim gibi konular hayatınızda daha fazla yer alabilir. Daha fazla organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. (dernek ve vakıflar gibi).

Güçlü otorite figürleriyle irtibata geçerek yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Disiplinli bir şekilde çalıştığınız takdirde hayalini kurduğunuz  hedeflere ulaşabilirsiniz.

Jüpiter, gelişim ve büyüme ile ilgili bir gezegendir. Yeni arkadaşlarla tanışıp, sosyal çevreniz genişleyebilir. Ekip çalışmaları yapabilirsiniz. İnsanlarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Böylelikle Jüpiter bu anlamda imkanları arttırırken Satürn  düzenleme ve disiplin getirir. Dolayısıyla hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken, eski arkadaşlarınızla görüşemeyebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınız sona erebilir.  İlişkilerinizde yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. 

 

Jüpiter kısa bir süreliğine 13 Mayıs tarihinde Balık burcuna geçecek olup, 28 Temmuz tarihine kadar Balık burcunda hareket edecektir. Daha sonra tekrar Kova burcuna geri dönecek ve 30 Aralık tarihine kadar Kova burcunda kalacaktır.

Jüpiter’in 13 Mayıs tarihinde Balık burcuna kısa geçişindeki yaz aylarında iç dünyanıza yönelebilir, ruhsal ve manevi çalışmalar yapabilirsiniz. İş yoğunluğundan ötürü kapalı yerlerde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz açısından iyi bir fırsat olabilir. Koruyucu etkiler de devrede olacağından maddi konularla ilgili destek de alabilirsiniz. 

 

2021 yılının en önemli gökyüzü konumu ise Boğa burcunda bulunan Uranüs’ün Satürn’e olan dik açısı bütün bir yıla damgasını vuracaktır.  Uranüs huzursuz edici, stresli, elektrikli  ve ani beklenmedik gelişmeleri anlatan bir gezegendir.  Satürn ise yapılarla ilgilidir. Bu iki gezegen Ocak, Şubat, Haziran ve Aralık ayında zıtlaşacaklardır. Adeta karı koca kavgası gibi..  Sadece bireysel değil, bütün dünyada yaşanacak stresli zamanlardır. Bu zıtlaşma eski düzenin bozulması ve yeni düzenin yaratabileceği stres ve gerilimli süreçtir.  Ekonomik dar boğaz yaratabilir. Dengeler değişebilir.  

Sizin bireysel hayatınızda ise finans alanında stresler oluşabilir.  Dolayısıyla bu yıl paranıza sahip çıkmanız ve risk almamanız gereken dönemdir. Mümkün mertebe gereksiz harcamalardan uzak durmanızda fayda var.  Tabi ki her Koç için geçerli değildir. Doğum haritalarında Boğa, Akrep, Kova burcu gibi sabit burçlarda kişisel gezegenleri olanlar daha fazla etkileneceklerdir. 

 

Mars’ın sabit burçlarda olduğu zamanlar, Şubat, Haziran ayının 2. yarısından Temmuz ayının ilk haftasına kadar ve Kasım ayı dahil olmak üzere harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gereken dönemlerdir. 


 

Bu yıl dört tutulma gerçekleşecektir.

26 mayıs Yay burcunda Ay tutulması ve 10 Haziran tarihinde ise İkizler burcunda Güneş tutulması meydana gelecektir.

Bu tutulmanın etkisiyle meydana gelen olaylar aracılığı ile, hayata bakış açınız değişebilir, eğitim ve seminerlere katılabilir, kariyerinizde daha iyi bir yere gelebilmek için dil kursuna giderek eğitim alabilirsiniz.  Seyahatler ve yurt dışı konuları, yabancılarla ilgili durumlar gündeme gelebilir. Değişik kültürlerdeki felsefelere yönelebilir, ufkunuzu genişletebilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler yaparak yeni kararlar alabilirsiniz. 

 

19 Kasım Boğa burcundaki Ay tutulması finans konularıyla ilgili güçlü etkiler getirmektedir. Bu dönemde gelir gider dengesini tekrar gözden geçirebilirsiniz. 

 

4 Aralık Yay burcundaki güneş tutulması ile hedeflerinizle ilgili konular ön planda olabilir, düşüncelerinizde bir takım değişimler olabilir. Kariyerinizle ilgili sizi ileriye taşıyacak kararlar alabilirsiniz. 

 

Genel olarak; 2021 yılı 2022 yılının hazırlığı aşamasında olacaktır. Bu yıl ektiklerinizi önümüzdeki yıl meyvelerini verecektir. Koç burçları için bu şanslı bir yıldır. 

ASTROLOG CARMEN

 

 



 Yazı Tarihi : 13.01.2021 21:47:35 | E-Mail : simal@turkiyelife.com.tr
 
   
 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
  • 2021 YILINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR

  • 2021 YILINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR

  • ASTROLOG CARMEN İLE TAROT EĞİTİMLERİ

  •  
      YORUMLAR
     
    Adınız Soyadınız :

    Yorumunuz          :

    Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
    Kod                        :

     



     
       






     
           
     
      FLAŞ HABER

      YAZARLAR
     
     
      HAVA DURUMU
     
    ..
     











     
      ÇOK OKUNANLAR
    • Bu Ay
    • Bu Hafta
    • Dün
    • Bugün

     


           
     
     
    ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

     
    Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
    turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

    URA MEDYA