09:32  HUMAY HASANOVA’DAN ANLAMLI KİTAP  13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ 
 
Aksiyon dizisi “Arjen”e görkemli gala!

GAİN’in aksiyon sahneleriyle dikkat çeken yeni dizisi “Arjen”in galası UNIQ İstanbul’da yapıldı. Tolgahan Sayışman’ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği dizi, 26 Nisan’da GAİN’de yayında…

 

Birbiri ardına yayınladığı dizilerle sektöre hareket getiren GAİN, yeni dizisi “Arjen”in galasını UNIQ İstanbul’da düzenledi. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın başrolünü ve yapımcılığını üstlendiği dizide Sayışman’a Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski ve Cemal Toktaş gibi ünlü isimler eşlik ediyor.


Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolgahan Sayışman “Daha önce Türkiye ekranlarında çok da alışagelmedik bir hikâyeyle karşınızdayız. Çok büyük bir emek verildi. Klasik bir cümle olacak belki ama Türkiye’de eşine benzerine rastlanmamış bir prodüksiyonla seyirci karşısına çıkıyoruz” dedi. Sayışman, gazetecilerin aksiyon sahnelerini sorması üzerine ise “Yorulduk... Başımıza kazalar geldi ama bunları bertaraf edip hızlı bir şekilde işe adapte olduk. Çıkan sonuçtan çok memnunum” diye konuştu.


Ezgi Eyüboğlu “Arjen”in çok emek harcanmış bir iş olduğunu belirtirken Dilara Aksüyek “Çok beğendiğimiz bir işin içindeyiz” dedi. Saruhan Hünel ise “Tüyo vermek istemiyorum ama Tolgahan’ı çok zorlayan sahneler oldu” diye ekledi. “Arjen”in bir diğer başrol oyuncusu Yunus Eski “Tolgahan Abi’ye ve bütün ekip arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederim. Ben de sizin gibi izlemeyi heyecanla bekliyorum” dedi.


“Arjen”, küçük yaşta sokaklarda yaşamak zorunda kalan bir çocuğun bir suikastçıya dönüşme hikâyesini konu alıyor. Himayesine girdiği aileyi düşmanlarından korumak için her şeyi yapan Arjen, acımasızlığıyla tanınan biridir. Ancak ailesinin kendisine verdiği bir görev, onu büyük bir yol ayrımına getirecek ve Arjen’i hiç beklemediği bir hayatın tam ortasına sürükleyecektir.


Yapımcılığını Han Medya Yapım çatısı altında Tolgahan Sayışman’ın üstlendiği “Arjen”e usta oyuncu Altan Erkekli konuk oyuncu olarak katıldı. Umut Sarıboğa’nın yönettiği dizinin senaryosunda ise Altuğ Küçük imzası bulunuyor.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA