13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR 
 
Evla Çalışkan,Mahfesığmaz Mahallemizin Geleceğini Şekillendirecek Çalışkan Kadın

Mahfesığmaz Mahalle Muhtar Adayı Evla Çalışkan,Yola Çıktı

 

Çalışkanlık ve Deneyim Bir Arada

Adana Mahfesığmaz  Mahallemizin önemli bir seçim dönemine girdiği bu günlerde, dikkat çeken bir isim var

Evla Çalışkan ,Soyadı gibi Çalışkanlığı, vizyonu ve mahallesine duyduğu sevgiyle tanınan Evla, mahalle muhtarlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Vizyonuyla Fark Yaratıyor:

Mahallede yaşayan herkesin görüşlerine saygı duyan Evla Çalışkan çeşitli topluluklara ve kesimlere hitap eden bir vizyona sahip. Mahallenin gelişimine katkıda bulunmak, çocuklara yönelik eğitim projelerini desteklemek ve yaşlı komşulara yönelik sosyal yardım faaliyetlerini artırmak gibi hedefleriyle dikkat çekiyor.

Evla Çalışkan ,mahalle sakinlerinden gelen destek ve ilgiyle karşılanıyor. Adayın çevresinden ve mahalle halkından gelen olumlu geri dönüşler Evla Çalışkan 'nın mahallesine katkı sağlayacak güçlü bir lider olma potansiyelini gösteriyor.

Destek ve İlgi:

Evla Çalışkan mahalle muhtarlığı için duyduğu tutku ve taşıdığı vizyonla mahallesini daha iyi bir yer haline getirmeyi hedefliyor. Mahalle sakinleri, Çalışkan'a olan desteklerini dile getirerek, birlikte daha güçlü ve yaşanabilir bir mahalle yaratma yolundaki bu önemli adıma destek olacaklarını ifade ediyorlar.

 

Evla Çalışkan Mahfesığmaz mahalle muhtarlığı için adaylığını açıkladı ve mahalle sakinlerinden aldığı olumlu tepkilerle birlikte, seçim sürecine hızla adım atıyor. Mahalledeki gelişmeleri yakından takip ederek,Evla’nın  mahalle muhtarlığı için attığı bu önemli adımları İnstagram hesabından izleyebilirsiniz.

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA