21:38  HALİL ERGÜN SOSYETE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ  13:58  AYAĞıMıN TOZUYLA AŞK KITABı RAFLARDAKI YERINI ALDı  09:32  HUMAY HASANOVA’DAN ANLAMLI KİTAP  13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE 
 
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN KIR ÇİÇEKLERİ İLE BULUŞTU

Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan “Kır Çiçekleri”ni, kaldıkları Sporcu Yetiştirme Merkezi’nde ziyaret etti.

 

Yaklaşan yeni yıl öncesinde “Kır Çiçekleri” ile bir araya gelen Başkan Seçer, sporcu kızlarla keyifli bir sohbet geçirdi. Seçer, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Amacımız; bu çiçeklerimizi keşfedip ilçelerinden, mahallelerinden bulup çıkarmak ve onlara her anlamda eğitim vermek. Sadece spor değil, iyi bir birey olarak yetişmelerini sağlayacak her konuda eğitim almalarını sağlıyoruz” dedi.

Seçer, “Kır Çiçekleri” ile keyifli bir sohbet geçirdi

Başkan Seçer, Büyükşehir’in özellikle köylerde yaşayan ve ortaokul çağındaki kız çocuklarını çeşitli spor branşlarında uzmanlaşması için yürüttüğü “Kır Çiçekleri”nin misafiri oldu. Sporcu kızlarla keyifli bir sohbet eden Seçer’in genç sporculara, “Hafta sonu gittiğiniz zaman burayı özlüyor musunuz?” diye sorması üzerine kızlar hep bir ağızdan, “Evet” yanıtını verdi. Kızlara öğütlerde de bulunan Başkan Seçer, “Bir arada olmanız birleştirir. Daha ileriki yaşantınızda bir topluma girdiğiniz zaman daha hızlı adapte olabilirsiniz, yabancılık çekmezsiniz. İnsan bir başka canlıdan enerji alabiliyor. Tek yaşayan insanlar özellikle bir kedisi, köpeği oluyor. Onunla çok iyi hissediyor kendisini, o olmadığı zaman üzülüyor. İki kardeş gibi, anne-çocuk gibi ilişkileri oluyor. Ben insan içerisine girdiğimde birden enerjim değişiyor. Gücüm yerine geliyor, canlanıyorum, mutluluğum artıyor kalabalığın içinde olduğum zaman” dedi.

Başkan Seçer, “Kır Çiçekleri” ile kahvaltı için sözleşti

Spor branşları ve katıldıkları müsabakalar hakkında kızlardan bilgi alan Başkan Seçer, “Kır Çiçekleri”nin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) maçlarını takip etmeleri ve belediyenin kültürel etkinliklerine götürülmelerini istedi.

Kızlarla hangi ilçelerden geldikleri hakkında da tek tek sohbet eden Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine sporcu kızlar, “Mersin, her geçen gün daha çok gelişiyor” değerlendirmesini yaptı. Sporcu kızların taleplerini de dinleyen Başkan Seçer, önümüzdeki günlerde “Kır Çiçekleri” ile kahvaltı için sözleşti.

“Memleketimize faydalı birer birey olmak için burada çaba sarf ediyorlar”

Sporcu kızların sevincini görmekten büyük keyif aldığını ifade eden Başkan Seçer, ziyaretin ardından “Kır Çiçekleri” Projesi’ne dair konuştu. Seçer, şunları söyledi:

“Burada 35 sporcu kızımız var. Mersin’imizin farklı ilçelerinden ve mahallelerinden gelen kızlarımız. Ağırlıklı olarak atletizm, halter, tekvando eğitimi alıyorlar. Amacımız; bu çiçeklerimizi keşfedip ilçelerinden, mahallelerinden bulup çıkarmak ve onlara her anlamda eğitim vermek. Sadece spor değil, iyi bir birey olarak yetişmelerini sağlayacak her konuda eğitim almalarını sağlıyoruz. Misafirhanemizde kalıyorlar. Buraya çok yakın bir ilköğretim okulumuza gidiyorlar. İki haftada bir de hafta sonu ailelerini ziyarete gidiyorlar. Kızlarımızla konuştuk, daha çok burayı tercih ediyorlar. Demek ki, burada bir arada son derece mutlular. Burada hem spor hem okul sonrası kendilerine katkı sağlayacak alanlarda da eğitim alıyorlar. Başta ailelerine ve memleketimize faydalı birer birey olmak için burada çaba sarf ediyorlar. Bir de tabi ki ülkemizi tanıtacak, bizi gururlandıracak uluslararası başarılar elde eden sporcular olurlarsa bu da çok harika bir mutluluk olur bizim için.”

“Kır Çiçekleri”, kendi yaptıkları el emeği keçeden ürünleri Başkan Seçer’e,  “2023 yılında size şans getirsin” dileği ile takdim etti. Başkan Seçer, sporcu kızların dileği üzerine, “Şans bana gelirse, Mersin'e gelmiş olur” dedi. Keyifli ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA