21:38  HALİL ERGÜN SOSYETE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ  13:58  AYAĞıMıN TOZUYLA AŞK KITABı RAFLARDAKI YERINI ALDı  09:32  HUMAY HASANOVA’DAN ANLAMLI KİTAP  13:05  23 NISAN’ı DOYASıYA KUTLADıLAR.  12:48  AKSIYON DIZISI “ARJEN”E GÖRKEMLI GALA!   19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE 
 
DİJİTAL AKADEMİ PROJESİ, GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde başlatılan ve yıl boyu sürecek olan “Dijital Akademi” projesinin “Dijital Merdiven” adını taşıyan ilk programı için başvurular devam ediyor.

 

Projenin ilk programı: “Dijital Merdiven”

“Dijital Akademi” projesinin ‘Dijital Merdiven’ adını taşıyan Dijital Beceri Geliştirme Programı, 13 Haziran’da başlayıp 29 Temmuz’a kadar Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde yer alan MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi binasında sürecek. Program kapsamında 18-30 yaş aralığındaki gençler 6 başlıkta eğitim alacak.

“Haziran ayında başlayacak, Temmuz sonuna kadar devam edecek”

Dijital Akademi projesi hakkında bilgi veren MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde görevli Sosyolog Sinem Turan, “Dijital Akademi ile dijitalleşen dünyada toplumsal ve sektörel ihtiyaçları gözeterek, gençlerin dijitalleşme süreçlerine olan ilgilerini ve tecrübelerini artırmak üzere birtakım eğitimler programladık” dedi. Proje kapsamında gerçekleştirilecek programlardan da söz eden Turan, “Bunlardan ilkini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Habitat Derneği’nin desteğiyle Dijital Merdiven başlığı altında dijital becerilerin geliştirilmesi üzerine programladık. Bu çalışmalarımız ilk etapta Haziran ayında başlayacak, Temmuz sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

“Başvurularımız devam ediyor”

Dijital Merdiven programının içeriğine dair bilgiler de paylaşan Turan, “Bu çalışmayla beraber 18-30 yaş arası Mersin’de ikamet eden gençlerin birçok alanda eğitim almaları planlanmaktadır. Girişimciler için finansal okuryazarlık, Facebook Business Manager ile reklam ve pazarlama üzerine, CCNAv7 ve Python’la beraber kodlama ve geliştirme üzerine birçok eğitimlerimiz olacak. Başvurularımız devam ediyor. Gençlerimiz web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan detayları takip edebilirler” ifadelerine yer verdi.

Başvuru formu, mtso.org.tr adresinin “E-Bülten” sekmesindeki “Dijital Merdiven-Dijital Beceri Geliştirme Programı” başlıklı linkinde yer alıyor.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA