14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE  22:57  MİTHAT KAHRAMAN OYUNCULUĞUYLA YÖNETMENİNDEN TAM NOT ALDI  22:52  KEREM İÇYER BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:24  ERCAN ÖZKAYA REKLAM FİLMİNDE 
 
KARİYER MERKEZİ’NİN GENEL MUHASEBE KURSU 30 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ kapsamında genel muhasebe alanında yeniden kurs açıyor.

 

Katılmak isteyen 56 adayın başvuru ve mülakat sürecinden geçtiği Genel Muhasebe Kursu için, 20 aday katılım sağlamaya hak kazandı. Kurs, 30 Haziran’da Mali Müşavirler Odası Bilgisayar Laboratuvarı’nda başlayacak.

Genel Muhasebe Kursu Mali Müşavirler Odası’nda verilecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Genel Muhasebe alanında açılacak olan kurs programında Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası ile iş birliği gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Mali Müşavirler Odası’nın Bilgisayar Laboratuvarı’nda gerçekleştirilecek eğitimin ön görüşmesine 56 gencin katıldığını, bu adaylardan 20 gencin kursa katılım sağlayacağını belirten Özada, özellikle açılan kurslarda kursun konusuna göre oda, birlik veya sivil toplum kuruluşları ile iş birlikleri yaparak teorik ve iş dünyasının pratik uygulamaları konusunda çalışma yapacaklarını belirtti.

Her iş birliği projeye dönüşüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi; 2021 Kasım döneminde Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile “İŞKUR Portalının Kullanımı ve Hizmet Noktası”,  Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Mesleki Eğitim Kursları ve Ortak Kariyer Etkinlikleri Düzenlenmesi” konularında imzaladığı iş birliği protokolleri ile kurumlar arası iş birliğine yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Piyasasının ihtiyaçlarına yönelik kurslar açılıyor

Kariyer Merkezi özellikle firmalarla kurduğu iletişim, açık iş ilanları, piyasa araştırmaları gibi birçok veriyi inceleyerek işgücü piyasasında ihtiyaç duyulan mesleklerde, gençler için mesleki eğitim kursları açılması yönünde çalışmalarını sürdürüyor.

Gerçekleşen Kurs Programlarında gençlere yönelik; kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri tarafından “CV Oluşturma, Mülakatta Başarı, Network”  gibi eğitimler verilirken, kurs sonunda iş arama danışmanlığı da sunuluyor.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA