23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
"YOK" ilk turnesinde Ankara ve Bursa’daki tiyatroseverlerle buluşacak

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Deniz Salman’ın kurduğu SözŞiirSanat Yapım Evi’nin yapımcılığını üstlendiği Tiyatro Bant’ın "YOK" isimli oyunu ilk turnesine çıkıyor.

 

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Deniz Salman'ın kurduğu SözŞiirSanat Yapım Evi'nin yapımcılığını üstlendiği Tiyatro Bant'ın "YOK" isimli oyunu ilk turnesine çıkıyor.

"YOK" ustaca işlenen oyun metninin yanı sıra etkileyici oyuncularıyla premierinin yapıldığı 30 Ocak'ta Kadıköy izleyicisinden tam not aldı. Polat Niloğlu'nun usta kaleminden çıkan "YOK"un hikayesi izleyenlere intersex bir bireyin hayat öyküsünü anlatıyor. Onur Sarıaltın ve Gizem Topal'ın sahne performansı ise izleyen herkesi büyüledi.

Tiyatro Bant'ın yeni oyunu "YOK" 14-15 Şubat'ta Ankara'da, 16 Şubat'ta ise Bursa'daki tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. SözŞiirSanat Yapım Evi'nin kurucusu Deniz Salman oyunla ilgili olarak: "Son zamanlarda izleyiciyle buluşan en ilgili çekici ve etkileyici oyunlardan biri olması beni çok heyecanlandırdı. Böyle bir ekip ve böyle bir oyunun yapımcılığını üstlenmek gurur verici. İzleyen herkesin çok etkileneceğini ve kendi hayatıyla ilgili sorgulamalar yapacağını düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 

Oyunun Konusu

"Yok" un bir öyküsü yok. "Yok", belleğin tuhaf bir karmaşasından ibaret. Bellek durmadan konuşmakta, öksürmekte, hatırlamaktadır. Sadece bir ağız olsaydı eğer bellek, ondan kimseye ait olmayan kelimeler duyardık. Öyküsü bitmiş, bedeni çürümüş birilerinin kelimelerini duyardık. Mesela bir kadının, bir erkeğin, bir interseksin, bir kedinin, bir ucubenin, bir zürafanın...

 

Derrida, " Marx'ın hayaletleri kitabında; "Bir hayaletin beni beklediğini biliyordum. Hem de en başta hem de perdeler açılır açılmaz." der. Korkmadan söylemek gerekir ; "Hortlaklar vardır!"

 

 

OYUN TAKVİMİ

14 Şubat - Ankara Aralık Sahne / Saat : 19.30

15 Şubat - Ankara Aralık Sahne / Saat: 19.30

16 Şubat - Bursa Kafa Sahne / Saat: 20.30

22 Mart - İstanbul Kats Sahne / Saat: 20.30

28 Mart - İstanbul Asmalı Sahne / Saat: 20.30

30 Mart - İstanbul Kats Sahne / Saat: 20.30

 

 

KÜNYE

Yapım : SözŞiirSanat Yapım Evi

Yazar / Yönetmen / Tasarım : Polat NİLOĞLU

Yardımcı Yönetmen : Onur SARIALTIN

Oynayan : Onur SARIALTIN

Koreografi / Performans : Gizem TOPAL

Müzik / Ses Tasarım: Seçil METİN

Dekor: Cansu AKDENİZ, Bengü ŞENER

Proje Asistanları : Jaklin ÇATAL, Ezgi KETENOĞLU

Oyunun Süresi : 90 Dakika

C&S Butik: Dilek Salman

Basın Sponsoru: Warble Medya

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA