19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
İkizler diyabetli çocuklar yararına kitap yazdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren 8 yaşındaki ikizler Tunç ve Dila Soydaş, pandemi döneminde hazırladıkları hikaye kitabıyla diyabetlilere destek olacak.

 
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren 8 yaşındaki ikizler Tunç ve Dila Soydaş, pandemi döneminde hazırladıkları hikaye kitabıyla diyabetlilere destek olacak.
 
 
Müzisyen Pınar Seli Soydaş ve Tolga Soydaş'ın 2012 doğumlu ikizleri, şekerin insan vücudundaki hasarlarını öğrendikten sonraki duygu ve düşüncelerini hikayeleştirdi. Tunç'un yazdığı hikayeyi Dila çizimleri ile süsledi. İnsan sağlığı için şekerli gıdaların etkisi üzerine etraflarındaki yetişkinlerden etkilenen kardeşler geçtiğimiz kış, pandemi döneminde çalışarak kitaplarını hazırladı. Ailelerinin desteğiyle basılan kitaptan elde edilen gelir ise çocukların da onayıyla diyabetli ihtiyaç sahibi çocuklar için bir derneğe aktarılacak.
 
 
Daha önce birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren ve organize eden anne Pınar Seli Soydaş çocuklarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, " Mart 2020'den bu yana devam etmekte olan Covid19 Pandemisi sebebiyle ağırlıklı olarak uzaktan eğitim gören ve mecburen evde kalan çocuklarımız böyle bir proje hazırladılar. Biz de onlara destek vererek hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı olmaya çalıştık. İkizler, etraflarındaki yetişkinlerin diyetlerinden şekerli gıdaları çıkarmaya çalıştıklarını gördükçe bu durumdan etkilenmiş; şekerli gıdaların zararlarıyla ilgili duygu ve düşüncelerini, tanımadıkları çocuklarla paylaşmak istemişler. Tüm çocukların severek okuması umuduyla hazırladıkları Şeker Yağmuru'nu sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle çocuklarla buluşturuyoruz. Oradan elde edilen geliri ise Bodrum Diyabetli Çocuklar Vakfi'na aktaracağız" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA