23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Kolpa ve Zeo Jaweed’den yepyeni bir şarkı: "Söyle"

Türkiye’nin sevilen pop-rock gruplarından Kolpa, "Söyle" adlı yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

 

Türkiye’nin sevilen pop-rock gruplarından Kolpa, "Söyle" adlı yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Şarkı 16 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda ve grubun YouTube kanalında yayında olacak.

Yerli rock sahnesinde 2005 yılından bu yana aktif olan köklü ekiplerden biri olan Kolpa, yeni single’ı “Söyle” için yetenekli rapçi Zeo Jaweed’le güçlerini birleştirdi.

Vokalde Barış Yurtcu, bas gitarda Bora Yeter ve gitarda Cenk Taner Dönmez’den oluşan Kolpa, daha önce de değişik stillerde düetler yapmış ve müzikte çeşitliliği çok sevdiklerini dile getirmişlerdi.

 

YENİ SINGLE “SÖYLE”, “YATAĞIN SOĞUK TARAFI”NA SELAM EDİYOR

Bugüne kadar “Beni Aşka İnandır”, “Kafam Senden Bile Güzel”, “Nasıl Öğrendin Unutmayı?”, “Hoş Geldin Ayrılığa” gibi unutulmaz şarkılara imza atan ekip, yeni şarkıları “Söyle”de de 2011’de listelerde büyük başarı elde eden hit şarkıları “Yatağın Soğuk Tarafı”na göndermede bulunuyor!

Dijital dünyada analog bir aşk hikayesini anlatan "Söyle" adlı eserin müziği ve düzenlemesi grubun solisti Barış Yurtcu'ya, sözleri ise Barış Yurtcu ve Zeo Jaweed'e ait.

Grubun solisti Barış Yurtcu “Söyle”den sonra gelecek olan yeni şarkıların da müjdesini şöyle veriyor:

"Yaklaşık 2 senedir yeni bir şarkı yayınlayamamıştık. Ama çok sayıda şarkımız da birikmişti. Bu arada önümüzdeki haftalarda eski şarkılarımızı canlı olarak çaldığımız performansları da yayınlamaya başlayacağız. Sevenlerimiz artık hem yeni şarkılarımızı, hem canlı performans videolarımızı Kolpa'nın YouTube kanalından takip edebilirler."

IDA Creative Works ekibi tarafından video klibi çekilen ve neovision tarafından yayınlanan "Söyle" çok ses getirecek!  Kolpa 2021 yılı boyunca da hem sürpriz düetlerle hem de özlenen sound’uyla üretimlerine devam edecek.

Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı Editör: Beyaz Haber Ajansı
 
 
 
 
 
 
 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA