19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
Ünlü medyum Zeynel Eroğlu; Covid-19 2021’de de gündemimizde kalacak!

Kendisini Metafizik ile Tasavvuf arasında mekik dokuyan bir yolcu olarak tanımlayan Medyum & Astroloji ve Metafizik Uzmanı Zeynel Eroğlu gündeme yönelik çok önemli açıklamalar yaptı.

 

Yaptığı işi mesleğin daha da ötesinde bir yaşam biçimi olarak açıklayan Medyum & Astroloji ve Metafizik Uzmanı Zeynel Eroğlu, Kova çağına giriş yaptığımızda Covid-19 virüsüyle perdeyi açmış olduğumuza değindi. Kova’nın olduğu yerde buna benzer sıkıntıların olabildiğini dile getiren Eroğlu, insanlık tarihine geçecek günlerin yaşandığını söyledi.

Koronavirüs 10 ay daha gündemimizde olacak!

Gökyüzü hareketlerinde görülen durum potansiyelinin en az on aylık bir zaman zarfında daha Koronavirüs konusunun gündemde kalacağını gördüğünü ifade eden Zeynel Eroğlu, Kova burcuna geçiş yapıldığı an itibaren teknoloji ve bilim yönünden çok fazla ilerlenebileceğini düşündüğünü de ifade etti.

Dünya’nın 100 senede geldiği seviyeye 10 senede geleceğiz

Açıklamalarının devamında Dünya’nın 100 senelik zaman içerisinde geldiği seviyeye, gelecek 10 senelik zaman zarfında gelebileceğimizi düşündüğünü ifade eden Medyum Zeynel Eroğlu, inanması zor buluşların yanı sıra çok harika gelişmelere gebe bir çağa giriş yaptığımızı da sözlerine ekledi.

Ülkemizdeki ilk medyum sitesini de kendisi kurduğunu ifade eden Medyum Zeynel Eroğlu, medyumca.com sitesinin adeta bir marka olduğunu ifade ederken sözlerine de; “İnsanlar, umutsuz ve inançsız oldukları için hasta oluyorlar. Kendini sevmeyen ve kendine değer vermeyen hiç kimse bir başkasını sevemez; aynı zamanda sevgi de bekleyemez. İnsan olmanın en şerefli görevi, bir insanın bir diğer insana saygı duymasından geçer. Çözümsüz hiçbir dert veya problem yoktur. Yüce yaratıcı, yarattığı varlığı başı boş bırakmadığı gibi, dermansız da koymamıştır. Tüm danışanlarıma dediğim gibi, hayatta tek felsefeniz olsun: Umudunuzu ve İnancınızı Kaybetmeyin…” ifadeleriyle devam etti.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA