23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
DOĞUŞ RÖPORTAJI

DOGUŞ : MÜZİĞİ SEVİYORUM, ÜRETMEYİ SEVİYORUM, DUYGULARIN ELÇİSİYİM. SU AKAR YOLUNU BULUR... GEÇMİŞİ GERİDE BIRAKTIM.

 


1-Daha önce birçok kez dile getirdiniz ama aramıza yeni katılan arkadaşlarımız için, Doğuş müzikle kaç yaşında ve nasıl tanıştı biraz bahseder misiniz? 
     CEVAP: Şarkı söylemek dürtüsü çocukken 5-6 yaşlarında başladı. Televizyonun arkasına geçip şarkı söylerdim :) Şarkı söylemek, konuşabildiğimden beri hayatımda var. Müziği seviyorum, üretmeyi seviyorum, duyguların elçisiyim.


2-Son çalışmanız “5’li”den biraz bahsedelim, nasıl bir süreçten geçtiniz, kimlerle çalıştınız? Albümden çıkan üçüncü klibiniz Bin Beter çok beğenildi neler söylemek istersiniz?
     CEVAP: 5’Li EP Çalışmam pandemi sürecinde çalışıldı ve yayınlandı. 5 şarkımı da farklı tarzlarda müzik dinleyici kitlelerine servis etmek istedim. Evet geri dönüşler gayet güzel ve samimi... Sevenlerime ve takip eden herkese teşekkür ediyorum, iyi ki varlar. 1997’den beri “Biz Birlikte Güçlüyüz“ sloganımı kullanıyoruz. Gerçekten birlikten güç doğar bu bağlamda sevenlerime minnettarım. Albüm dostlarımın firması olan “GRAND MÜZİK”ten çıktı. Yapımcılar Hayrettin & Mehmet Güneş’e, genel koordinatörüm C. Özkan Yılmaz’a, basın/PR Hilmi Elitez’e, aranjörlerim Kerem Ökten, İshak Şık ve Mert Aydın’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca burada sayamadığım ekip arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler ederim. Herkes işlerini büyük bir titizlikle yaptı.


3-Bugün, bu koşullarda en büyük hayaliniz ne olurdu? 
     CEVAP: Dünyada Barış ve Huzur.
4-Sizce kariyerinizin dönüm noktası neydi? 
     CEVAP: Kıymetli sanatçı arkadaşım Gökhan Tepe’nin, söz ve müziği bana ait olan “Aşk Belası” ve “Zor Gelir” adlı şarkıları seslendirmesi diyebilirim.


5-Zamanında sahne hayatınız için vazgeçmek zorunda olduğunuz şeyler oldu mu? 
     CEVAP: Şükür, bugüne kadar hiçbir şeyden ve sahnemden vaz geçmek zorunda kalmadım.
6-Şimdiye kadar en fazla yanlış anlaşıldığınız konu neydi,  geriye dönüp baktığınızda sustum ama o işin iç yüzü öyle değildi dediğiniz, içinizde kalan bir şey oldu mu? 
     CEVAP:  Var ama şöyle dedim “Su akar yolunu bulur...” geçmişi geride bıraktım. Ders alarak hayata devam etmeyi tercih ediyorum.
7-Pop müziği sizce nereye doğru gidiyor? Günde 1000’e yakın şarkı üretildiği bir ortamda kaliteli ve kalıcı eserler nasıl seçilebilir sizce?
     CEVAP: Bu dönem üretim olmadığından dolayı marş olmuş eserler revaçta. Yeni nesil üzerine çıkamıyor sanırım duyguları körleşmiş... Şarkı üretmek duygusal zeka ile alakalı bir şey.


8-Müzik dünyasına yeni adım atan genç müzisyenlere ne gibi önerileri ve tavsiyeler vermek istersiniz?
     CEVAP: Üretmeye denemeye devam etsinler.
9-Youtuberların müzik hayatına girmesini nasıl buluyorsunuz?
     CEVAP: Hem iyi hem kötü... İyi tarafı geniş kitlelere ulaşıyor, kötü tarafı çok fazla manipülasyon var.
10-Sizce sanatçılar son zamanlarda albüm çıkarmaya neden olumsuz bakıyorlar? 
     CEVAP: Fizisiksel albüm satışı neredeyse hiç olmadığından baskı da yapılmıyor. Dijital platformlara da albüm olarak çıkartmak doğru değil. Şarkıları tekli olarak çıkmak en doğrusu.
11-Pandemi döneminin müzik sektörünü olumsuz etkilediğini biliyoruz. Sizce bu dönemi en az zararla atlatmak için ne yapılmalı?
     CEVAP: Önemlere uymak ve sabırlı olmaktan başka yapılacak bir şey yok.
12-Sahne hayatınız ile dışarıdaki yaşamınız arasında bir fark var mı? 
     CEVAP: Sahne dışında sıradan yaşamayı tercih ediyorum.


13-Sosyal aktiviteleriniz var mı? Müzik dışında neler yapıyorsunuz?
     CEVAP: Spor. Sporsuz kendimi eksik hissediyorum.
14-Baba Doğuş’tan bahsedelim... Çocuklarla aranız nasıl? 
     CEVAP: Arın ve Arda. Evlatlarım benim yaşam kaynağım.
15-Biraz önümüzdeki projelerden bahsedebilir miyiz? Sevenlerinizi bundan sonraki adımda ne gibi sürprizler bekliyor? 
     CEVAP: Şimdilik bir sürpriz yok ama üretmeye devam edeceğim ALLAH sağlık verdikçe.
16-Son olarak sevenlerinize neler söylemek istersiniz? 
     CEVAP: Sevenlerimin her birisini ayrı ayrı seviyorum onlar olmazsa BEN olmam.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA