19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
MEHMET AZİZ SARAL EĞLENCE SEKTÖRÜNE HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI

MEHMET AZİZ SARAL ‘ŞAMDAN’ DERGİSİNE AÇIKLADI!

 

Ünlü iş insanı Mehmet Aziz Saral yeni açtığı mekanı Mios İstanbul’u Şamdan dergisinin bu haftaki sayısında anlattı.

İşte o röportaj…

 

Şık ve konforlu ambiyansıyla ve sosyal mesafeye, hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanan Mios İstanbul, Covid-19 kapsamında alınan tedbirlere maksimum dikkatle uyarak örnek işletme olmayı hedefliyor. Tüm yıl ünlü isimleri de misafirleriyle buluşturacak olan ve açılalı henüz 1 ay olmasına karşın gece hayatına farklı bir bakış açısı getiren Mios İstanbul’un sahibi, ünlü işadamı Mehmet Aziz Saral’la çarpıcı bir röportaja imza attık.

Fabrikatörlükten gece hayatına geçmeniz nasıl oldu ?

Küçük yaşlarımdan beri hem okuyarak hem çalışarak bir yerlere geldim. Kolayı sevdiğim pek söylenemez. Yoğun bir temponun içerisinde gençliğimi pek yaşayamadığımı farkettim. Çocukluğumdan beri eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven biri olarak dostlarımdan ve ailemden gelen yoğun talep üzerine bu sektöre girdim. Şimdi çok mu kolay sanki bu sektör diyecekler . Kesinlikle değil ama severek ve emek vererek yaptığınız her iş size başarı olarak geri döner. Yorgunluk anlık olarak yaşanır evet ama insanların ellerini havaya kaldırıp eğlenmeye başladığını gördüğünüz an tüm bu yorgunluğun yerini mutluluk alır.

 

 

Çok kısa sürede gözde mekan haline gelmenizdeki sır nedir ?

Öncelikle disiplinli olmak ve beraberinde bu disipline ayak uyduracak ekibi kurmak, beraberinde özenli iletişim ve planlı ilerleyiş doğrultusunda kendi alanında işin uzmanı olan kişileri seçtim ve yükseliş bu seçimlerle birlikte başladı.

Hayat felsefeniz var mı?

Benim hayat felsefem “Dünyanın merkezi, sen neresini istiyorsan orası olur!”

Mios’un başka şubeleri de olacak mı ?

Evet. İstanbul’da konseptlerimizi genişleterek bir mekan daha açacağım! Gelecek yaza Ege ve kendi memleketim olan Trabzon’a da yatırım yapacağım bir aksilik çıkmazsa.

Mekanınızı biraz anlatır mısınız?

Mekanımızı 3 alan olarak değerlendirebiliriz. Çim alanımız haftanın belirli günlerinde konser alanı olarak kullandığımız ve diğer günlerinde misafirlerimizi daha soft bir ortamda ağırlamak adına dizayn edilmiş bir bölümümüz. Yaklaşık 400 kişilik.

Kumsal olarak nitelendirdiğimiz beach bölümümüz de aynı şekilde 400 kişiik. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dj performansı, perküsyon şovu, dans gösterileri ve konsept geceleri gibi etkinliklerle misafirlerimize seçkin bir eğlence sunduğumuz bir bölüm. Bir de kapalı alanımız var…

Genç bir iş insanı olarak kendinizi nasıl tanımlarsınız ?

Girişimciyim. Hayal edip gerçekleştirmekten ve inşa etmekten mutluluk duyuyorum. Birçok kişiye fırsat vermekten ve emin adımlarla ideallerimi gerçekleştirmek keyif alan bir yapım var. Bu yüzden de çalışmak bana mutluluk veriyor.

Çok fitsiniz… Spor yapıyor musunuz ?

Spor hayatımın olmazsa olmazlarındandır. İş stresimi atmak için özellikle tenis oynuyorum. Fitness yapıyorum. Bu şekilde yorgunluğumu atarak deşarj oluyorum.

İlk mekanı neden Büyükçekmece’de açtınız?

Aslında bunun iki sebebi var. İlk olarak çocukluğumun geçtiği yer Büyükçekmece. Bu ilçenin her köşesinde, her sokağında hayallerim, çocukluğum, gençliğim, arkadaşlıklarım ve dostluklarım var. Ben Büyükçekmece’de olduğum zaman kendimi evimde, güvende hissettiren Büyükçekmece insanına, esnafına, sokaklarına kendimi borçlu hissediyorum. Kaliteli ve iyi bir hizmet bu bölgenin insanlarına borcumdur. Büyükçekmece’nin aslında yıllardan beri kanayan yarası olan eğlence ve yeme içme sektörüne kaliteli ve yeni bir soluk getirebilmek adına yaptığım bir yatırımdır.

Pandemi döneminde böyle büyük bir yatırımı risk olarak görmediniz mi?

Riskler güzeldir. En iyisi olmak için yola çıkarsanız en iyisi olursunuz. Sadece Türkiye’de değil dünyada da mekanlar belirlenen tedbirlerle açıldı. Bizler de tüm prosedürleri eksiksiz uyguladık ve aldığımız tüm onaylar sonucunda geçtiğimiz ay kapılarımızı açtık. Şu anda da her gece istediğimiz doluluğa ulaştığımıza göre, aldığımız risklere değmiş diyebiliriz.

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA