19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
ERİNAN HUKUK BÜROSU BİR ÇOK ÜNLÜNÜN KATILIMI İLE YENİ YERİNDE AÇILIŞINI YAPTI

İş ve sanat camiasında birçok ünlü ismin avukatlığını yapan Avukat Ali Abdullah ERİNAN 22.08.2020 tarihinde yeni adresinde hizmete açıldı.

 

Açılış ünlü isimlerin, iş insanlarının, meslektaşların ve ailesinin yanı sıra bürokratların katılımıyla gerçekleşti. Avukat Ali Abdullah Erinan; Erinan Hukuk Bünyesinde başta ceza hukuku olmak üzere; şirketler, ticaret, bankacılık, fikri ve mülkiyet, iş ve sosyal güvenlik, otomotiv, sigorta, gümrük ve birçok hukuk alanında uzman avukatlar ile yeni yerinde hizmetlerine güncel ve daha yenilikçi bir yaklaşımla devam edeceklerini duyurdu.

                Avukat Ali Abdullah Erinan açılış konuşmasında; “Köklü bir hukuk bürosunun deneyimi, tecrübesi, gelenekçiliği ile günümüz şartlarının araştırmacı, yenilikçi ve modernliğini bir arada tutarak bu mesleği icra etmeye devam etmekteyiz. Bu aşamada sadece bulunduğumuz il sınırları içinde değil Türkiye ve Dünya genelinde olan müvekkil portföyü ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmekle birlikte hukuk devleti deyince aklımıza gelen 3 vazgeçilmez unsurdan birisi olan savunmayı teşkil ettiğimiz için kişi, yer ve zaman mefhumu gözetmeksizin her zaman önce adaletin tecelli etmesi için gayret ve çaba sarf ettim ve etmeye de devam edeceğim.” Diyerek sözlerini tamamladı. Ayrıca Erinan Hukuk bürosu Türkiye’de bir ilk olan branş avukatlık sisteminin ilk olarak Erinan Hukuk bünyesinde kemikleştiğinden ve bu yönü ile ileri derecede başarı sağlandığından bahsederek sistemin işlerliğini duyurdu.

                 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA