19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
Mahmut Görgen ile Keyifli Bir Röportaj

Çok geniş kitlelere hitap eden, müzikle iyileştirmeyi başaran, konser ve partilerin aranan isimlerinden DJ Mahmut Görgen Türkiye Life’a konuk oldu..

 

Çok geniş  kitlelere hitap eden, müzikle iyileştirmeyi başaran,  konser ve partilerin aranan isimlerinden DJ Mahmut Görgen Türkiye Life’a konuk oldu.. Konser ve partilerin yanı sıra işin prodüksiyon kısmında da yer alan Mahmut Görgen, mütevaziliğinden de ödün vermeyerek daha yolun başındayız diyor.

- Aslında sizi herkesin tanıdığını biliyoruz ancak yine de okurlarımız için kısaca kendinizden bahseder misiniz?

M.G: 1991 İstanbul doğumluyum. 5. single çalışmamı geçtiğimiz ay çıkardım ve gelecek hafta yeni single çalışmam çıkacak. Pek çok konser ve konsept partide sahne aldım.
 
- Konserler, partiler, radyo ve tv çalışmalarının yanı sıra albüm projeleri var. Fazlasıyla güzel ilerleyen bir kariyer gibi gözüküyor. Peki, şimdi sıradaki ne?

M.G: Aslında bunlar adım adım gerçekleşmeye başladıkça yeni hedefler belirlemekteyim. Aslında şu anda pandemiden dolayı ertelediğimiz bir Türkiye turnesi hedefimiz var. Ayrıca yakında pek çok single çalışmam da müzik severlerle buluşacak.

- DJ’lik aslında fazlasıyla eğlenceli bir meslek gibi. Pekala meslek hayatınızda hiç sizi çok fazla korkutan bir anınız oldu mu?

M.G: Tabii ki de Antalya’da sahneye çıkacağım konsept partilerden birinde set başına geçtiğimde flash disklerimin mekan bilgisayarından bulaşan bir virüs sebebiyle boş gözüktüğünü fark etmiştim. Yaklaşık olarak 2000 kişilik parti alanında sahne almama sadece dakikalar varken problemi çözmeyi başarmıştım. Sanıyorum ki o an yaşadığım en korkunç andı ancak bu tür problemleri kısa sürede çözüme ulaştırmak sizi mesleğinizde profesyonel yapan bir olaydır.

- Sizi diğer DJ’lerden ayıran en önemli özellikler nedir diye sorsak?

M.G: Ben de bilmiyorum bu soruyu beni dinleyenlere sormak gerekiyor aslında. Veya üst bölümlere bakmakta yeterli olabilir belki.

- Küçük yaşlarda hayal kurduğunuz zaman veyahut bu işi hayal ettiğinizde bu denli popüler olabileceğinizi düşünüyor muydunuz?

M.G:  Açıkça sözlemek gerekirse küçük yaşlardayken benim aklımda hiç müzik yoktu. Ancak müziği çok sevdiğimden dolayı da kendimi bir anda müzik dünyasının içinde buldum. Sevdiğim bir işi yaptığımdan dolayı da uykusuz kalma durumlarına fazlasıyla açığım, 24 saatlik zaman diliminde 2-3 il dolaştığımızdan dolayı uykuya zamanımız kalmayabiliyor ancak sahneye çıktığımız zaman da herşeyi unutmaktayız.. Konser veya parti alanındaki binlerce veya onbinlerce kişi size bakıyor tek başınıza onları eğlendirmiş oluyorsunuz. Bana kalırsa bundan daha harika bir duygu kesinlikle yok.

- Boş zamanlarınız olduğunda ne tür müzikler dinliyorsunuz?

M.G: Eğer boş zamanım olursa uyurum. :) Yapmış olduğumuz müziği oturup yalnızca stüdyo içerisinde değil her yerde dinler ve yapmaya devam ederim. Uçakta veyahut otelde yani nerdeyse her yerde, Çünkü stüdyoda oturarak müzik yapabilecek zamanımız olmayabiliyor.

- Yeni projelerinizde klip olacak mı?

M.G: Haftaya çıkacak çalışmam klipsiz olacak, Ağustos ayında çıkartmayı planladığım 2 ayrı single çalışması da klipli olarak NETD ve tüm dijital platformlardan paylaşılacak.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA