23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Serhat Erkal , BOŞVER ile Tüm Dijital Platformlarda

25 Yıldır Müzikle ilgilenen Serhat Erkal ,uzun bir aradan sonra yeniden yepyeni şarkısı Boşver ile Sevenleriyle buluştu

 

 

3 Adım Müzik etiketiyle çıkardığı  "Boşver"  isimli single çalışmasının Sözü ve müziği Serhat Erkal'a  ait olup düzenlemesi Birkan Şener'in  yapmış olduğu video klip çalışması   Umut Devecioğlu Yönetmenliğinde çekilmiştir.

Boşver isimli  single çalışması Tüm  Dijital platformlarda yayımlandı...

BOŞVER VİDEO KLİBİ 

SERHAT ERKAL KİMDİR 

 

1994 yılında müzik hayatına başlayan Serhat Erkal, Blind Souls ile birlikte (Serhat Erkal Gitar, Furkan Karadeniz Bas Gitar, Öner Berber Davul, Tuna Usta Vokal) cover parçalar yaptı. 1 yıl sonra aynı grup elemanları ile müzik tarzını değiştirip “kirqi” grubunu kuran Erkal, 1999'a kadar bu grupla 40'a yakın beste ve punk coverları yaptı.

10 yıl boyunca çeşitli gruplarla müzik hayatına devam eden Erkal, Rafet El Roman'ın “Müzik Benim Hayatım” adlı projesinde 5000 kişiden 5. olarak 2009 – 2012 yılları arasında Rafet El Roman ile çalıştı. Aranjörlük ve single çalışmalarından sonra ise son olarak 2019 yılında The BaBa'S Grubunu kurdu. Ünlü müzisyen ve aranjör Birkan Şener’in düzenlemesini yaptığı ‘Boşver' isimli parçaya Umut Devecioğlu ile bir klip çekti ve 19 Kasım’dan itibaren sevenlerinin beğenisine sundu.

 

Serhat Erkal’ın “Boşver” isimli şarkısında emeği geçenler ;

Söz - müzik : Serhat Erkal 

Düzenleme : Birkan Şener 

Akustik gitar : Caner Güneysu

Piyano : Birkan Şener

Bass : Birkan Şener

Drum : Doğaç Titiz

Ud – Cümbüş : Mustafa İpekçioğlu

Akordiyon : Erman Türkeli

Perküsyon : Cem Erman

Back Vox : Yonca Kocadağ

Mix-Mastering: Arikan Sirakaya

Kayit : Studio Ari

Yönetmen : Umut Devecioğlu 

 

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA