23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
MÜZİK SEVDALISI FAİK KASAPOĞLU’NA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

SAHNEDE ATATÜRK Gecemizde bizlere sponsor olarak desteklerini esirgemeyen Çalışmalarımız için yer imkanı sağlayan Adana müzik merkezine ve 1982 yılında kurmuş oldugu ve şefliğini yaptıgı Adana Öğretmenler Korosu Türk sanat müziği korosunun değerli solistlerine Sonsuz Teşekkür ederiz.

 

 

Gecemizde Ögretmenler korosunda yer alan ve herbiri birbirinden değerli olması ile birlikte o güzide güzel seslerinden sadece  bir kısmı bizleri kırmayarak Faik Kasapoğlu'nunda gecemizde "Benzemez Kimse Sana "adlı eseri sahnemizde  seslendirerek bizlere hüzünlü dakikalar yarattı.Solistlerimiz sahnede  Atatürk'ün sevdiği şarkılardan eserler seslendirerek muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattılar 

 

 

FAİK KASAPOĞLU KİMDİR?

 

 

1974 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun oldu. Doğum gününün 5 Ocak olması Adana’ya olan sevgisinin başlangıç noktası oldu. İlk görev yeri de Ziyapaşa Ortaokulu oldu. Okulunun yanı sıra değişik ilk ve ortaokullarda hiçbir karşılık beklemeden öğrencilerden oluşturduğu gruplara verdiği konserler ses getirmeye başladı. 1981 yılında Çukurova Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Öğrenci gruplarına Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği konserleri verdi. Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği müzik yarışmasında Anatolya Orkestrası ile 10 yıl Adana’yı İstanbul’daki finallare taşıdı. İstanbul’daki finallerde çeşitli branşlarda Adana’ya iki birincilik, dört ikincilik ve üçüncülük derecelerinin gelmesini sağladı.
1982 yılında dönemin valisi Hayri Kozakçıoğlu’nun görevlendirmesiyle Adana Öğretmenler Korosu’nu kurdu. 32 yıldır aynı isim ve şeflerle devamlılığı olan koro Türkiye rekorunu elinde bulundurmaktadır.
1983 yılında eşi Güleç hanımla birlikte Adana Müzik Merkezi’ni kurdu. Merkez, kurulduğu günden bu yana müzik sevgisi aşılamaktadır.

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA