23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
FİKRET ÇAYLAK RÖPORTAJI

 

Şimal´le Yıldızlar Geçidİ'nde Avrupa 'nın en çok izlenen Türk Programı'nın Yapımcısı ve Sunucusu Nürnbergli Fikret Çaylak ( Fiko )  ile özel bir röportaj gerçekleştirdik

İşte  O Özel Röportaj ;

Merhaba Fiko…. ôncelikle kısaca seni bir  tanıyalım?  

Fiko: Ben Fikret Çaylak, İzmirli'yim aslen ama  Nürnberg doğumluyum.  Yıllardır yurt dışında yaşıyorum 

Fiko Tv Sektörün de uzun yıllardır varsın ve birçok projelere imzanı attın  nasıl  başladı bu serüven ?

Fiko: ilk kez 2003 yılın da Atv´de yayınlanan ”Anadolu Ateşi” adlı program da sunucu olarak basladim. Ortağım, Dostum, Kardeşim Halil Sarı ile birlikte Bir çok reklam filmi ve televizyon filmleri cekimlerini gerceklestirdim. Daha sonra yapımcılığını  ve sunuculuğunu yaptigim ”Adalife” adli programda devam ederek  ingiltere, iskoçya, Galler ve irlanda´da ki yasayan Türkleri konu alan ilk televizyon programım olarak başarıyla 2 yıl boyunca yayınlanmıstır.yurt dışında yaşayan Türk İzleyenlerin çok  yoğun bir ilgisi vardı bu yapıma ve yıllarca keyifle izlendi 

 Peki neden bitti proje ?

 Yeniliğe açik olan bir kişiliğe sahibim. Aklimda olan bir projeyi gercekleştirmek benim için vazgeçilmek bir hedeftir. şuan yayin yaptigim ”Nabertv” konseptini hayata gecirmek icin ”Adalife´ye” son verdim.  

 Peki sizce Adalife bitirmeye değdi mi  Nabertv konsepti?  

 Fiko: Bir projeye adınızı  yazıyorsanız, onu cok iyi hazırlamalı ve sunmalısınız.Her şekilde iyi bilmeli ve düsünmelisiniz. ”Nabertv” şuan Avrupa´da en cok izlenen Türk programı olmayı başarmıştır. Buda gösteriyor ki benim ve ekibimin basarili ve vizyon sahibi olduğunun apacik göstergesidir.  

 Nabertv ne zaman yayina basladi?  

 Fiko: 2009 yılının  Haziran ayında basladık ve şuan gerçekten en çok keyifle izlenen program olarak herzaman seçilen bir iş . Seyirci tarafindan tutulduğunun reyting arastirmalarinin yani sira baska referanslarimizda var.  Çok kısa sürede  www.nabertv.com sitemiz 42 milyon kisi tarafindan ziyaret edilmistir. Suan 170 bin üzerinde üyesiyle dev bir site olmayi da basarmistir. Ama bizim hedefimiz 1 milyon üyedir. Programimizda seviyeli tanıştırmaları yansıtıyoruz. Amacimiz insanlarin tercihlerinde yardımcı olmak, hatta ölçülerine değer katmaktır. Bu güne kadar, tanışma esnasında bunca önemli soru olduğunu bilmedigini söyleyen onbinlerce seyircimiz tesekkürlerini ilettiler.  

 Cekimleriniz sadece Almanya´da mi oluyor? Yani katilimcilar sadece Almanya´dan mi? 

 Fiko: HayIr Tüm Avrupa´dan oluyor. Türkiye´nin yanı sıra, ummayacaginiz yerler den  Polonya ve Macaristan´da bile çekimler yapiyoruz. Türklerin yaşamadığı yer olmadığından dolayı heryer de  çekim gerçekleştirebiliyoruz.  

 Tüm Avrupu'da tanınan ve sevilen birisiniz  fakat Nürnberg´te yaşıyorsunuz. Nürnberg Nasıl bir yer?  

 Fiko: Nürnberg şehri gerçekten cok ilginç bir şehir. çok büyük bir şehir olmasına rağmen, bu şehirden cok başarılı insanlar çıkmıştır. Nürnberg´te yaşayan Türkler cok meraklı ve hep ileri bir adim atmaya cesaretli insanlardir. Ayrica sanat ve kültür calismalarinin yogun oldugu bir şehir olduğu da aşikardır. Bu yüzden Nürnberg halkını cok seviyorum. Onlarinda sevgisine layik olmaya calisiyorum.  

 

Yaz Sezonunda programa ara verdiğiniz zaman Türkiye 'yi sıklıkla ziyaret ediyormusunuz?

 Fiko:  Temmuz ayı gibi ara verip Eylül ayı gibi yeni yayın dönemine yenilik ve süprizlerle başlıyoruz bunun için tabı yorucu gecen yılın ardından kendimizi ödüllendirmek en doğal hakkımız ve Tatil tercihimiz de  memleketimden yana kullanıyorum bu yıl ÇeŞme´den yana kullanmak niyettindeyim. Avrupa´yi cok dolastik.Türkiye 'yi çok özlüyorum ve çok seviyorum her fırsatta gelmeye çalışıyorum. Tatil dönüşü de hızlı bir tempo ile çalışmalarımıza  tekrar devam ediyoruz.

 Programımız hakkında ki merak ettiğiniz herşeyi 

 info@nabertv.com mail adresine sorularinizi yazarak bize ulasabilirsiniz.

 Bu güzel röportaj için Şimal´le Yıldızlar  Geçidi'ne ve Türkiyelife ailesine tesekkür ederim

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA