14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE  22:57  MİTHAT KAHRAMAN OYUNCULUĞUYLA YÖNETMENİNDEN TAM NOT ALDI  22:52  KEREM İÇYER BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:24  ERCAN ÖZKAYA REKLAM FİLMİNDE 
 
CAN LEMAN, CANAN’INI ARIYOR

Can Leman’dan 4 şarkılık EP geliyor!

 

Türk kültürü ile Alman kültürü arasında adeta bir köprü görevi gören genç solist Can Leman, "Beni Hor Görme"(Aşık Veysel) ve en son çıkardığı "Yarimsin Yarenimsin" adlı şarkılarının ardından son bestesi "CANAN"ı dinleyicileri ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor. Almanya'da doğup büyümüş ve 2 yaşında dans edip ritim tutabilen, müziğe aşırı ilgili olarak yetişen Can, gitar bağlama ve piyano çalabiliyor. Tam 3 dilde (Almanca, İngilizce Türkçe) şarkı besteleyebiliyor.

 

Dans, beste ve kompozisyon alanlarında da kendisini geliştirerek yaratıcı yönünü had safhaya çıkaran Leman, yaklaşık 1 yıllık bir sürecin ardından "CANAN"ı çıkarmaya karar verdi. Bestesi kendisine ait olan "CANAN"ın yönetmen koltuğunda ünlü sinema yönetmeni Serdar Yıldırım oturdu. Kostümlerini ve organizenin büyük kısmını Ali Adar & Adar Couture ekibi üstlendi. Saç ve stil alanında dünyaca ünlü isim Mike Vernó'yla çalışan Can Leman'ın makyajını ise Gülcan Kavzan yaptı. Klipte oyuncu olarak "Machdrei" ekibi(Mario Saldana, Mark Gerowski, Jessica JeBing) yer alırken, başrollerini Can Leman ve Jessica Jebing paylaştı. Oyuncu ekibinin yanı sıra Aslıhan Kıratlı ve Aylin Bircan da klipteki yerlerini aldı. Klip, önümüzdeki günlerde televizyon kanallarında ve "Netd" adlı ünlü YouTube müzik platformunda yayınlanacak. Can Leman'ın ilk EP'si Çimen's Yapım (Mazlum Çimen) etiketiyle piyasadaki yerini alacak. Dinleyici önce kliple ardından da yeni yılda “CANAN EP”siyle buluşacak.

Şarkısıyla ilgili konuşan ve heyecanını dile getiren Can Leman, şunları söyledi:

"Genel olarak Canan'dan bahsediyorum. Yani Can 'a Canan arayışı. Ama konu erkek kadın ilişkisi değil, asıl mesele bir gönülde olmak. Sözlerde biraz ürkek aslında aşkı arayan ama aşk yoluna canla başla girmekten çekinen biri var. Ve ben o kişiyi yorumcu olarak bu yola davet ediyorum. Kat gönlünü sevdaya. Yan kavrul. Küle dön bitir kendini yen benliğini ve sevdiğinin ellinden yeniden doğ. O ürkek biraz aşkın şiddetinden çekinen kişi aslında benim. Beni oraya çağıran ise bir insanın bende uyandırdığı aşka hasret. Cananım ol sende yanayım derken gönül dengim ol, kendimi sende bulayım diyorum

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA