14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE  22:57  MİTHAT KAHRAMAN OYUNCULUĞUYLA YÖNETMENİNDEN TAM NOT ALDI  22:52  KEREM İÇYER BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:24  ERCAN ÖZKAYA REKLAM FİLMİNDE 
 
MACARİSTAN GÜZELLİK KRALİÇESİNİN BAŞARISI

 

                      BOGLARKA    CSÖSZ TALU

Boglarka Csösz Talu: “Neden Bildiklerimi İnsanlarla Paylaşıp Fayda Sağlamayayım!”

Genç Macar asıllı Güzellik Kraliçesi, oyuncu, model, Güzellik ve Anti-Aging Uzmanı Boglarka Csösz Talu başarılarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 25 Ocak’ta vizyona girecek olan Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ‘Vezir Parmağı’nda muhteşem oyunculuğunu sergileyen Boglarka Csösz Talu, aynı zamanda ‘2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Yabancı Kadın Oyuncu’ ödülü ile başarısını bir kez daha gösterdi.

Moda, sinema, güzellik yarışmaları, televizyon show programları ve daha nice alanda başarısını kanıtlamış olan Macar asıllı Boglarka Csösz Talu, hem özel hayatı hem de iş hayatı ile Macaristan ve Türkiye’nin enleri arasında… 2008 yılında Türkiye’ye yerleşen genç ve yetenekli iş kadını Boglarka Csösz Talu, ünlü tiyatro ustası Ayla Algan’ın Tiyatro Araştırma Laboratuarı TAL’da tiyatro eğitimi aldıktan sonra ‘Troyalı Kadınlar’da oynayarak iyi bir adım yakaladı. Birçok reklam kampanyası ve televizyon programında rol alan ve çalışmalarını halen Macaristan ve Türkiye’de eş zamanlı olarak sürdüren Boglarka Csösz Talu aynı zamanda kendi adını taşıyan ‘Boglarka Medical Spa’ cilt bakım ürünleri ve bakım merkezinin de kurucusu. 25 Ocak’ta vizyona girecek olan Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ‘Vezir Parmağı’nda muhteşem oyunculuğunu sergileyen Boglarka Csösz Talu, aynı zamanda ‘2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Yabancı Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

BOGLARKA CSÖSZ TALU: “BU BENİM DOĞAMDA VAR”

Pek çok kategoride başarı gösteren Boglarka Csösz Talu, ruhunu katarak yaptığı hiçbir işin yorucu olmadığını söyleyerek; “ Ciddi anlamda yoğun bir tempom var. Hem Macaristan hem Türkiye ile sık sık çalışmalar yapıyorum. Ancak her ne kadar yoğun bir çalışma ve sosyal hayatım olsa da bunu seviyorum. Bu benim doğamda var. Tabi şansın da benden yana olduğunu düşünüyorum. Macaristan benim yuvam elbette ki orayı çok seviyorum; lakin Türkiye’de benim ailem oldu. Burada aşık oldum, evlendim ve bir hayat kurdum. Eşim Burak Talu en büyük destekçim. Hem iş hem de özel hayatlarımıza vakit ayırıyor, bunları en güzel şekilde yaşayabilmenin tadını çıkarıyoruz” şeklinde konuştu.

BAKIM HAYATIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Mesleği gereği kozmetik ürünlerinin hayatında önemli yer edindiğini söyleyen başarılı iş kadını, kendi adını taşıyan “Boglarka Medical Spa” merkezinin kurucusu. Bakımına önem veren ve kimya ve biyoloji ağırlıklı bir eğitim hayatı olduğuna değinen Boglarka Csösz Talu sözlerine şöyle devam etti. “Güzellik ve modellik hayatım boyunca kozmetik ürünlerini sık sık kullanıyordum. Birde doğuştan gelen bir doğa merakım var. Özellikle cilt bakımımla çok ilgilenir, kullandığım ürünlerin doğal olmasına özen gösterirdim. Eğitimim gereği doğa ve insan yapısıyla ilgi geniş bir bilgiye sahibim. Sonrasında neden bildiklerimi insanlarla paylaşıp fayda sağlamayayım diye düşünürken ‘Boglarka Medical Spa’ merkezini açmaya karar verdim. Alanında uzman bir ekip ile aynı zamanda Avrupa’nın en başarılı, yenilikçi ve araştırmacı doğal cilt bakım ürünleri markalarıyla birlikte çalışıyorum. Benim için önemli olan insanların Boglarka Medical Spa merkezine geldiğinde ‘iyi ki’ diyerek ayrılmalarıdır.”

 

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA