19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
DENİZ ERİN RÖPORTAJ

Dünyanızdaki AŞK hala hayatınızın gerçeği olmadı mı ?

 

 

Deniz Erin ,Gazi Üniversitesi iletişim fakültesi mezunu olup psikoloji , yaşam koçluğu ve daha birçok konuda eğitim almıştır.Aldığı Eğitimler ve edindiği tecrübelerle hizmet vermektedir.

 

Dünyanızdaki AŞK hala hayatınızın gerçeği olmadı mı ? 

Hayatınızdaki Kişi , sizin beyaz atlı prensiniz mi ?yoksa gelecekte bir kral mı bekliyor sizi? 

Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?yoksa şüpheler bir gölge gibi içinizi mi karartıyor?

iş, kariyer , dostluk, sağlık, bütün bunlar la ilgili sorular rüyalarınıza mı giriyor?

Eğer bütün bunlara cevabınız evet ise sizin için Deniz Erin 'e Sorduk

 Deniz Erin  ismi astroloji alanında Türkiye’de hatırı sayılır isimlerin başında geliyor. Astroloji alanında şuan da yaptığınız çalışmalardan okuyucularımıza bahseder misiniz?

Astroloji alanında şuanda natal haritalarla insanların yaşamlarına renk veriyorum diyebilirim. İlişkileri, iş yaşamları, kişilikleri, dikkat etmesi gereken şeyler ve yaklaşık olarak yasayacakları ve onları nelerin beklediği hakkında bilimsel cevaplar; ve merak ettikleri her konuda danışmanlık veriyorum. Ayrıca merkezimin diğer hizmetleri; Tarot gelecekte onları ilişkilerinde neler bekliyor ,iş hayatları ailesi, sağlığı ,önlem alması gereken şeyler ve neler yasayacaklar aslında bu ısımızın psişik kısmı; Astrolojide yıldızlarla tarot ve enerji yoluyla ise hislerimizle kişilere danışmanlık veriyorum. Tabii  bu kısımda da bir çok eğitimlerden geçtim. Danışanlarıma en iyi hizmeti vermek ve her şeyden önce onları kendim gibi görmek en bas şartlarım arasında oldu her zaman; Merkezîmde negatif enerjiden kurtulma ,meditasyon hizmetlerimle de Ankara’da en baş sıradayım. Okuyarak eğitimlerime devam ederek de bu sırada hep kalacağıma inanıyorum.
 

- Astroloji ile tanışma ve astrolog olma hikayeniz nasıl başladı? Herkes astrolog olabilir mi ?  Astrolojinin sizin için anlamı nedir? Size göre astroloji bize ne gösterir?
Yıllardır yıldızları merak edip dururdum 13 yıl önce başladı bu hikâyem yaklaşık 3 yıldır da profesyonel anlamda  astroloji üzerinde uzman olmaya başladım ve bir çok eğitimler aldım. Halada okumaya devam etmekteyim. Astroloji bir derya bir denizdir ne ucu nede  bucağı vardır. öğrendikçe öğrenir keşfettikçe keşfedersin. Gökyüzü ve yıldızlar ailem yaşamımın hep bir parçasıydı zaten. Astroloji ve yıldızlar sanki  bedenimin ruhumun konuşma  sanatıydı. Astroloji  keşfetmek  insanların ruhunu ,özelliklerini zevklerini, yasam tarazlarını keşfetmek ;

ASTROLOJİ OLASILIKLARI SÖYLER UYGULAMASI ise BİZE DÜŞER .

kısacası; Astroloji; gezegen ve yıldızların insanlar üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim dalıdır. 

Herkes Astrolog olabilir mi? Bunun  İçin çok ciddi eğitimler alınması Şart

 Falcı mısınız, Astrolog musunuz?


Astrolog , tarot ve enerji uzmanıyım


Gelecek hakkındaki sezileri çok kuvvetli birisi olarak, kendinizle ilgili olayların sonunu da biliyor musunuz?


Gelecekle ilgili yaşayacaklarımı son derece yüksek ihtimallerle değerlendirip bunların önlemini alabiliyorum.

Tarot , meditasyon ve enerji seansları düzenleyen akademisyen kişisel bilinci işler haline getirip bilinç altına süpürdüğümüz şeyleri tamamen temizlemekle kalmayıp düşünce gücünüzü fark etmeniz için içsel yolculuğunuza kılavuz etmektedir.Samimi kişiliğinde kendinizden bir parça bulacak , kimseyle belkide kendinize bile itiraf edemediğiniz şeyleri hiç çekinmeden paylaşacaksınız

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA