19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
EMİR TUZLU "PARFÜM" SIRRINI ANLATTI

 

"Parfüm " isimli single çalışmasıyla adından söz ettiren  pop müzik şarkıcısı ve aynı zamanda ünlülerin güzellik uzmanı olan Emir Tuzlu 'ya Parfüm şarkısından sonra bir de Parfüm nasıl kullanılır, daha kalıcı nasıl olmalıdır diye sorduk,
 
Parfüm vücudumuzun  neresine  sıkılırsa daha uzun süre dayanıklı olur?


Parfümü kullanan kişi eğer kısa saçlı ve ya saçları topluysa parfümü boyun bölgesine sıkarak kullanmalı eğer İş görüşmesine ya da iş toplantısına gidiyorsa, omuz kısmına sürülmesi faydalıdır.
Yaz ve kış aylarında; bayanların kolun iç bölgesine, erkeklerin ise kolun üst kısmına sürdükleri parfüm daha etkili olacaktır.
 Özellikle kış aylarına yavaş yavaş yaklaşırken ve parfüm satın alırken  nelere dikkat  etmeliler, 
Erkekler için ;
Esmer ve koyu renge sahip olan erkekler odunsu ve tatlı baharatlı kokular tercih edip kokunun daha uzun ve kalıcı olmasında etkili olur.
 Buğday tenli ve açık  renge sahip olan erkekler ise daha odunsu fresh  yada oryantal baharat kokular tercih ederek kokunun tende ve kıyafette gün boyu aynı kalıcı olmasını sağlar.Kış aylarına gelindiğinde kapalı giyinilecekse parfümü kazakların üstüne ve boyun bölgesine sıktığımızda daha etkili olacaktır. 
Özellikle erkekler , ense ve kulak arkasına parfüm den küçük dokunuşlarla kokunun daha da uzun  olmasına yardımcı olur.
Erkekler saçları kısa olduğu için, parfümü ense  ve boyun bölgesine uygulayabilirler. 
Yaz ve kış aylarında; erkeklerin  kolun üst kısmına sürdükleri parfüm daha etkili olacaktır. Destekleyici olarak, kullandıkları parfümün after shave’ini temiz ellerle yüzlerine sürebilirler. 
Kadınlar İçin,
 Koyu ten rengine  sahip olan kadınlar özellikle vanilya ve baharat içerikli kokuları tercih etmeli sebebi ise Koyu renk tende tam tersi fresh ve çiçekli kokuları daha az sürede kalıcılık sağlamasıdır.o yüzden açık ve buğday tene sahip kadınların ise tam tersi baskın çiçek ve meyve oryantal kokular seçerek tam ve doğru seçim yapmıs olurlar Yaz aylarında dekolte ya da abiye elbise giyiliyorsa toplu saçın arkasına, sırt kısmına sürülen parfüm etkilidir. Kış aylarına gelindiğinde kapalı giyinilecekse parfümü kazakların üstüne ve boyun bölgesine sıktığımızda daha etkili olacaktır. Yaz ve kış aylarında; bayanların kolun iç bölgesine sıkmaları kalıcılığını arttıracaktıktır
Parfüm seçerken birde,
 Parfüm denemek için en uygun zaman akşam üzeri; çünkü bu saatlerde koku alma duyusu güçlü çalışıyor. Ayrıca kış mevsiminde de  tabii burnumuz tıkalı değilse- yaz mevsimine göre daha güçlü koku alıyoruz.
 Parfümü sıktıktan sonra en az bir saat teninizde olgunlaşması için beklemeniz gerek. Bu zaman sırasında parfümdeki alkol uçacak ve parfüm teninizdeki kimyasal maddelerle etkileşime girerek gerçek kokusunu verecektir.
Son olarak doğru parfüm seçimi için 4 önemli ipucu;
Kişiliğinize uygun bir parfüm seçmek,
Doğru olan şekli seçin  (eau de toilette/eau de parfümme)
Doğru test edin
Kulak,Boyun, Dekolte, ve El bileğinin iç tarafına dikkatle uygulayın.

 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA