23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
Survivor 2016’nın şampiyonu belli oldu

Survivor 2016’nın şampiyonu belli oldu Tv8 ekranlarında yayınlanan ve dünyanın en zor yarışmalarından olan Survivor 2016’nın şampiyonu belli oldu. Sms oylaması sonucu Serkay’dan daha fazla oy alan Atakan şampiyon oldu.

 

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasının bu sezonki şampiyonu belli oldu. Survivor 2016'da 6 aylık bir sürecin ardından büyük finale 5 yarışmacı hak kazanmıştı. Serkay'ın direk finalde olduğu yarışmada Semih, Nagihan, Damla ve Atakan kıyasıya mücadele etti.

Yarı finalde Damla ile karşı karşıya gelen Atakan, sms oylamasında fazla oyu alarak büyük finalde Serkay'ın rakibi olmuş oldu. Kıbrıs'tan canlı olarak yayınlanan büyük finalde, yapılan sms oylaması sonucunda rakibinden daha çok oyu alan Atakan Survivor 2016'nın şampiyonu oldu.

 

 

SURVİVOR BİRİNCİSİ ATAKAN ARSLAN OLDU

Survivor 2016 birinciliği için Serkay Tütüncü ve Avatar Atakan yarıştı. Acun Ilıcalı'nın Survivor final oylamasındaki SMS sonuçlarını gece yarısından sonra açıkladı. Survivor 2016 şampiyonu Atakan Arslan oldu.

Survivor 2016 birincisi olan Atakan ismini duyduğu anda ellerini havaya açarak 'şükretti'. Atakan "çok dua ettim" diyerek de duygularını paylaştı. Atakan şampiyonluğu babasına ve kardeşine gözyaşları içinde sarılarak kutladı. Atakan 500 bin liralık büyük para ödülünü de kazanan isim oldu. Survivor finalinde birinciliği kaybeden Serkay Tütüncü'yü ailesi teselli etti. Survivor'da final gecesinde şampiyon açıklanmadan önce son sözler Serkay Tütüncü'nün annesi ile Atakan'ın babasına verildi. Serkay'ın öğretmen olan annesi "Sağ salim geri getirdiğiniz için teşekkür ederim" dedi. Serkay'ın babası Kubilay Tütüncü ise 'Oğlum Survivor boyunca ailesini ve geldiği yeri iyi anlattığını düşünüyorum. Oğlumla gurur ve onur duydum" diye konuştu.

Atakan'ın babası Tansel Arslan ise "Oğlumla beraber yarıştık diyebilirim. Atakan güzel bir yarış çıkarttı. Atakan ile gurur duyduk" dedi. Atakan Arslan'ın kardeşi Asu da izleyiciler arasındaydı. Asu Arslan 'onu izlemek çok zordu hep sarılmayı istedim" diyerek duygularını özetledi. Atakan'ı büyüten babaanne ve dedesi ise onu izlerken çok duygulandılar.

ATAKAN ARSLAN'IN OYUNLARDAKİ PUAN DURUMU

Atakan Arslan Survivor adasında Nagihan'dan sonra en başarılı isim oldu. Nagihan oyunlarda yüzde 65 başarı gösterirken Ataka'ın oranı da yüzde 62'ydi. 178 galibiyet alan Atakan 109 oyun kaybetti. Atakan en çok oyuna çıkan isimlerden biri oldu.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN OYUNLARDAKİ PUANI

Serkay Tütüncü Survivor adasında performans sıralamasında üçüncü sırada yer aldı. Başarı oranı yüzde 57 olan Serkay, 164 galibiyete karşılık 123 yenilgi aldı.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI ATAKAN VE SERKAY'IN SIRALAMASI

Survivor 2016 birincisini belirleyecek Kıbrıs finaline adadaki SMS oylamaları ışık tutuyor. Survivor birincisi de SMS oy sonuçları ile ortaya çıkacağı için bu tablo bir nevi ipucu veriyor. İşte şimdiye kadar ki Survivor yarışmacılarının SMS sıralamaları;

AVATAR ATAKAN KİMDİR?  

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.
 
Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

Survivor Atakan'ın büyük sırrı ortaya çıktı

Survivor Atakan'ın büyük sırrı ortaya çıktı. Survivor'da başarılı bir performans sergileyen Atakan'ın anne ve babasının boşandığı ve Atakan'ı dedesi ve babaannesinin büyüttüğü ortaya çıktı. Survivor 2016'da iz bırakan Yarışmacılardan olan Avatar Atakan'ın ailesiyle ilgili sır perdesi aralandı. Atakan'ın annesi ve kız kardeşi Asu Arslan'ın fotoğrafları ortaya çıktı.

ANNESİNİN ADINI HİÇ ANMADI

Survivor yarışmacısı olan Atakan Arslan'ı kamuoyu Avatar Atakan lakabıyla tanıdı. Atakan'ın ailesi ise merak konusuydu. İletişim ödülünü kazandığında sadece babasıyla görüşmüştü. Annesinin adını yarışma boyunca anmamış olması da merakı daha da artırdı.

BABAANESİ VE DEDESİ BÜYÜTTÜ

Son tahmin ödülünde de Atakan kendisini babaannesi ile dedesinin büyüttüğünü söyleyip onlar için hediye kazanmak istemişti. Peki Atakan niye babaanne ve dedesiyle büyüdü. Annesine ne oldu?

AVATAR ATAKAN'IN ANNESİ

Avatar Atakan'ın annesiyle ilgili sır sonunda aydınlandı. Meğer Atakan'ın annesiyle babası küçük yaşta boşanmışlar. Atakan'ın velayetini babası, kardeşininkini de annesi almış.

KARDEŞİ VE ANNESİNİN FOTOĞRAFI

Bu karedekiler Atakan'ın ayrı büyüdüğü annesi ve kız kardeşi Asu Arslan. Atakan yıllar sonra kardeşi ile yeniden görüşmeye başlamış. Ancak annesi ile iletişimi yok.

Atakan'ın kardeşi Asu Arslan ile olan fotoğrafları da ortaya çıktı. Abi kardeş yakın bir ilişki sürdürüyor.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından hayli söz ettirecek gibi görünüyor.

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk

2.Serkay Tütüncü

3.Gizem Kerimoğlu

4.Damla Can

5.Gizem Memiç

6. Efecan

7.Nihal Candan (elendi)

8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk

2. Damla Can

3. Serkay Tütüncü

4. Efecan Dianzenza

5. Nihal Candan

6. Zafer Mete

7. Aylin Şallı (elendi)

8. Gizem Memiç

9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI

Survivor ünlüler 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması sonuçları

1. Nagihan Karadere

2. Semih Öztürk

3. İbrahim Yattara (elendi)

Survivor ünlüler 10 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması

-Avatar Atakan

-Yunus Günçe

-Ezgi Avcı

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay

2. Ezgi Avcı

3.Yattara

4.Yunus Günçe

5. Nagihan Karadere

6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

 

1. Avatar Atakan

2. Ezgi Avcı

3.Yattara

4.Yunus Günçe

5. Mehmet Özyay

6. Tuğba Özay

7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara

2. Ezgi Avcı

3. Nagihan Karadere

4. Yılmaz Morgül

5. Yunus Günçe

6. Eda Akkaya (elendi)

7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan

2. Ezgi Avcı

3. İbrahim Yattara

4. Eda Akkaya

5. Nagihan Karadere

6. Yılmaz Morgül

7.Yunus Günçe

8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

AKŞAM

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA