23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE 
 
NİRAN ÜNSAL, "DEDİĞİM DEDİK" DEDİ.

Niran Ünsal,alternatif pop tarzında yeni bir albümle müzik sektörüne yeniden merhaba dedi

 

Pop müziğinin güçlü yorumcusu Niran Ünsal, 4 yıl aradan sonra alternatif pop tarzında yeni bir albümle müzik sektörüne yeniden merhaba diyor.

 

Niran Ünsal albüm kariyerinin 20. Yılında “Dediğim Dedik “ adlı yeni albümüyle dört yıllık suskunluğuna son veriyor.

Bu güne kadar çıkarttığı her albümde bir çok hit şarkıya imza atan besteci yorumcu  ÜNSAL,  müzik yönetmenliğini Bülent SERT’ in üstlendiği  “Dediğim Dedik” isimli yeni albümünde 10 şarkıya yer verdi.                               

Niran ÜNSAL farklı türde besteler ve düzenlemelerle müziğin sınırlarını ortadan kaldırıyor. 

Alternatif Pop türünde bir projeye imza atan sanatçı, ilk klip şarkısını sözü Seda AKAY ‘a Müziği Bülent SERT ‘e ait olan aynı zamanda albüm adı olan  “Dediğim Dedik” adlı şarkıya klip çekmeye hazırlanıyor. Klibin yönetmenliğini Alp Can Yolyapan üstlendi.

Albümde yer alan şarkılar  sırasıyla “Dediğim Dedik”  “Kalp Tutulması”   “Tövbekar”  “Nasip Değilmiş” Remix  ‘’Way be’’ ‘’Haktan ‘’  ‘’ Eyvallah‘’ ‘’Aşk emretti’’ ‘’ Hayat sürgün’’  gibi şarkılar yer alıyor.

20 yıl önce  ilk albümünün çıkış şarkısı olan Söz: Seda AKAY ‘a  Müziği Garo MAFYAN’a ait  “Haktan”  2007 yılında Özcan DENİZ’ verdiği Sözü Günay ÇOBAN’a  Müziği: Niran ÜNSAL’a ait olan NASİP DEĞİLMİŞ adlı iki şarkıyı da  COVER  yaptı. 

Albümün müzik yönetmenliğini, tüm şarkıların aranjelerini  Bülent SERT üstlendi.  NİRAN ÜNSAL bu albümün de  şarkılarının alışılmışın dışında bir müzik anlayışı ile hazırlandığını, bu projenin evrensel ve etnik bir  albüm olduğunu söylüyor. 

Haber Kaynağı /Ayaklı Gazete 

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA