19:42  İREM TUNALI BU KEZ GÜLDÜRECEK  19:32  "BODRUM SEFERI" FILMININ BASıN TOPLANTıSı YAPıLDı  22:46  LÜFER MEVSİMİ RAFLARDA  23:02  ÜNLÜ ŞARKıCı SERAP SONKUR HAYATıNı KAYBETTI  00:21  CIHANGIR CEYHAN’ıN BAŞROLÜNDE OLDUĞU “DENGELER: BIRI OLMAK” ÇOK YAKıNDA GAİN’DE  01:10  MUHTAR ADAYı EVLA ÇALıŞKANLıĞıYLA HALKıN TAKDIRINI KAZANıYOR  14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI 
 
Kiralık Aşk Dizisi Final Mi ?

KİRALIK AŞK’TA OYUNCU ELÇİN SANGU’NUN ROLÜ AZALTILDI!

 

KİRALIK AŞK'TA OYUNCU ELÇİN SANGU'NUN ROLÜ AZALTILDI!

'Kiralık Aşk' dizisiyle şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Elçin Sangu, gözünden rahatsızlanınca dizinin son bölümünde birkaç sahnede görev aldı.

SADECE BİRKAÇ SAHNEDE GÖRÜNDÜ

Kiralık Aşk yapım ekibi  Elçin Sangu'yla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusu  Elçin Sangu, dizinin son yayınlanan bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Daha önce  Elçin Sangu'nun Kiralık Aşk'tan ayrılacağı yönündeki iddialar gündeme gelmişti. Sangu'nun dizinin son bölümünde olmayışı yeniden aynı iddiaları gündeme getirdi. Ancak  Elçin Sangu'nun dizide görülmeyişinin nedeninin yaşadığı bir sağlık problemi olduğu ortaya çıktı. Kiralık Aşk dizisinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından  Elçin Sangu'yla ilgili açıklama yaptı.

"GÖZÜYLE İLGİLİ RAHATSIZLIK GEÇİRMİŞTİR"

Açıklamada, "Sevgili oyuncumuz  Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz" denildi.

ELÇİN SANGU DAVALIK OLDU!

Son zamanların en çok konuşulan kadın oyuncularından Elçin Sangu, şimdilerde zor günler geçiriyor.
 

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve şöhret rüzgarını iyi değerlendirerek pahalı reklam sözleşmelerine de imza atan Elçin Sangu, şu sıralar eski menajeri Başay Okay’ın kendisi hakkında açtığı davayla uğraşıyor. Açtığı davayla ilgili konuşan Okay, “Hukuki işlem başlattık ama savaş açmadık 6 senedir menajerlik yapıyorum. Hem ben, hem de o oyuncu arkadaşımız bu durumun yaptığımız işlerin önüne geçmesini istemeyecektir. Bütün her şeyi hukuka bıraktık” şeklinde konuştu. Elçin Sangu’nun eski menajeri Okay, güzel oyuncunun bol sıfırlı bir rakama imza attığı reklam anlaşmasından pay istediği şeklinde haber olmuştu. Eski menajer çıkan bu iddialarla ilgili olarak, “Hiçbir zaman ‘Bu kadar para istiyorum’ demedim” açıklamasını yaptı.

haber kaynağı/milliyet
 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA