14:12  GÖKTÜRK GÜNGÖR KİMDİR?  00:02  GÜZEL OYUNCU MELİKE AKDAĞ  21:19  EYLÜL AKDAĞ’IN SON OYNADIĞI FİLMİ SİNEMAYA GİRİYOR  12:02  BAŞKAN KADİR BIYIK’TAN SİNEMAYA BÜYÜK DESTEK  11:53  ASAF SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİNE ESKİŞEHİR’DE START VERİLDİ  11:46  OT DERGİ & MART 2024  23:32  ZEYNEP GÜNEŞ BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  23:17  BABA & KIZ AYNI REKLAM FİLMİNDE  22:32  USTA OYUNCU METİN YILDIRIM REKLAM FİLMİNDE  22:30  ECE BAYKAL USTA OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:27  USTA OYUNCU VAHDET ÇAKAR’DAN YENİ REKLAM FİLMİ  14:51  AYŞEGÜL ASAR  14:48  MUSTAFA HEPER  13:03  GÜZEL OYUNCU AYŞEGÜL ASAR YENİ FİLMİYLE ÇOK İDDİALI  12:56  MUSTAFA HEPER REKLAM FİLMİYLE YENİDEN GÜNDEMDE  23:20  KADİR GÜLTEKİN ÇOK YAKINDA REKLAM FİLMİ İLE SİZLERLE  23:09  GÜLŞAH YAPRAKÇI REKLAM FİLMİNDE  22:57  MİTHAT KAHRAMAN OYUNCULUĞUYLA YÖNETMENİNDEN TAM NOT ALDI  22:52  KEREM İÇYER BAŞARILI OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI  22:24  ERCAN ÖZKAYA REKLAM FİLMİNDE 
 
Gökhan Türkmen Röportajı

Gökhan TürkmenŞimal’le Yıldızlar Geçidine Konuştu

 

 Şimal’le Yıldızlar Geçidi’nin konuğu, ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen oldu!..

İŞTE O RÖPORTAJ!..

Sevgili Gökhan Öncelikle Şimal’le Yıldızlar Geçidi  Olarak Bizleri Kırmayıp Bu Röportajı Bizimle Gerçekleştirdiğin İçin ayrıca Sana Sonsuz Teşekkür Ederiz.

 Ben teşekkür ederim çok sağ olun…

Başarılı bir müzik adamısın, yazdığın sözler,müzikler , yaptığın besteler, takdire şayan. Peki, bu müzik yolculuğunda ki serüvenin nasıl başladı? Yoksa her çocuk gibi kumandayı mikrofon yapanlardan mıydın sende?

 Çok yakin arkadaşımın gitar çalmasıyla başladı aslında… Ben de ondan heveslenerek gitar çalmaya başlayınca, şarkı söylemek ardından da beste yazmak sırasıyla geldi…

Yazılmış onca güzel sözler var… Hatta bazı şarkılara değinmek gerekirse benim favori 5’limde ‘Büyük İnsan’ ‘Dön’ ‘Efkârlıyım’ ‘Sen İstanbul’sun’ ve ‘Çatı katı’ var. Bu şarkıların kaleme dökülmesi bir zanaat, sözlerin melodiyle birleşmesi ayrıca bir sanat. Hele ki ikisi birleştiğinde biraz yürek burkuyor, o şarkıyı sana bağlıyorsa, bu iş bitmiştir demek.  Sözüm o ki, bu şarkıları Gökhan Türkmen’e yazdıran ilham nedir?

Belli olmuyor aslında… Bazen yasadıklarım ilham veriyor, bazen de etrafımda yaşanılan şeyler… Duyarlı bir insanim etrafıma karsı, olan bitene karşı… O yüzden her şeyden ilham alabilirim aslında…

Bu kadar duygu yüklü şarkılara sahip olan bir adama sorulabilecek en baba sorudur aslında; -) Duygusal mısın demek. Yaşadığın bazı şeyler, ya da hiç olmadı bir filmin en duygusal yerinde göz yaşlarına hakim olamadığın oluyor mu?

Evet duygusalım; ama bu sulu gözlü veya çok ağır melankolik bir adam tarzında değil… Dediğim gibi çok duyarlı bir adamım etrafıma karşı.. Samimiyse bir şey ağlarım da gülerim de… Önemli olan isin gerçeklik boyutu…

Biliyorsun ki popüler müzik son zamanlarda çok ön planda ve bu sebeple ortaya çıkan eserlerin dönemlik olması çok kötü. Lakin öyle şeyler yapıyorsun ki sana pop şarkıcısı desek uymuyor, arabesk desek yerine oturmuyor. Zaten yazdığın sözler günümüzün gelip geçen şarkılarından da değil. Neden sakladın bunca zaman kendini bizden? Geçmişe dayalı günleri toplasak hesap sorabiliriz bu yüzden!

Teşekkür ederim öncelikle… Ben doğru zamanda çıktığımı düşünüyorum… Bu is için biraz karakterinizin de bakış açınızın da biraz oturması şart; yoksa ne oldum delisi olabilirsiniz… Ben her şeyin doğru vaktinin olduğuna ve düzgün yaşanırsa da o zamanın bir gün doğru yerde geleceğine inanıyorum…

Bizde öyle çok özel sorular yoktur, hele güncel özele hiç dokunmayız. Ama bu röportajın en özel sorusu şudur ki; ‘Eşinize evlenme teklifi ettiğiniz günü hatırlıyor musunuz? Neleri hissettirdiğini, neleri yaşattığını hatta uğruna saçmaladığınız şeyleri belki de ?

Benim çok uzun yıllardır arkadaşım olduğundan evlenme teklifim pat diye oldu… Bana hep çok güzel şeyler hissettirmişti, hala da öyle…

Müzikte prensiplerin var mı? Ya da bu tarzda asla söylemem dediğin şarkılar?

Hiç yok… Doğru ve samimi hissediyorsam her sekline varım sanatın…

Gökhan, benim yakından takip ettiğim, müziklerini severek dinlediğim, video kliplerini de bir o kadar takip ettiğim bir isim ama benim daha çokmerak ettiğim şey şu ki; Gökhan Türkmen  şarkıcı olmasaydı hangi mesleği yapardı?

Büyük ihtimal sporcu veya dansçı olurdum…

gokhanturkmen20140331-2

Kendi tarzın var, kendi matematiğin. Bu Gökhan şarkısı diyebiliyoruz bazı şarkılarında. Ama Avrupa ya açılmak ya da oraya yönelik bir şeyler yapma fikri var mı?

Var tabi ki; ama Türkçe şarkılarımla var… Önemli olan da öyle temsil etmek zaten bence…

Biraz da ters köşe yapmak istiyorum! Farklı bir soru geliyor. Bana öyle bir üç kelime söyle ki seni anlatan, kendini öv, ya da bilinmeyen yönünü ortaya çıkart :)

Titiz… Samimi… vicdanli…

Malum iletişim çağındayız. Artık hiç bir şey eskisi gibi değil. İsteyen herkes, tanımak istediği, yakından takip ettiği kişilere çok kolay ulaşabiliyor. Sizin hayranlarınız size nasıl ulaşabilir. Bir web sitesi ya da sosyal medya da aktif olarak bulunuyor musunuz?

Resmi internet sitem:
www.gokhanturkmen.com.tr
Instagram hesabim: instagram.com/turkmen.
Twitter hesabim:
twitter.com/gturkmenmusic
Facebook hesabim:
facebook.com/turkmengokhan

Müzik ağırlıklı bir sohbetti, ucundan aşka da dokundurduk hani J Ama son olarak bilmek isteriz. Biz müziğe gönül vermiş ve müzik dostlarıyla müzik hakkında her şeyi paylaşan bir siteyiz. Sitemiz hakkında ki düşüncelerinizi öğrenebilir mi yiz ?

Müzikle dolu dolu bir site… Umarım her şey dilediğiniz gibi olur… Bole güzel şeylere ihtiyacımız var müzisyen olarak..

Şarkıların hangi aşamalardan geçerek dinleyiciye ulaştığını albüm çıkarmış biri olarak çok iyi bilirsin. Ancak dijital ortam yüzünden el emeği göz nuru pek çok eser tek bir tıkla bir kaç dakika içerisinde binlerce kullanıcıya ulaşabiliyor. Bu konuda ülkemizdeki korsan yasalarını da göz önünde bulundurarak, sen bir yasa koyucu olsaydın ne yapardın?

Sanata olan değerin farkında olunması için eğitimler olması lazım.. Bilincimizin değişmesi gerektiğini düşünüyorum… Sanata yatırılan paralar ve değer ortada… Böyle oldukça korsanın sonu maalesef zor gelir…

 

Ve Biz Türkiye Life Magazin ve Şimal’le Yıldızlar Geçidi ailesi olarak Çok Teşekkür ederiz :) Kırmadın Bizi İnşallah Yine Farklı Bir Röportajda Görüşmek Üzere Çok İyisin Kal Sağlıcakla..

 
 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

    Bu Habere Hen?z Yorum Yap?lmam??..!


 
   






 
       
 
  FLAŞ HABER

  YAZARLAR
 
 
  HAVA DURUMU
 
..
 











 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


       
 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MAGAZİN HABERLERİ MÜZİK HABERLERİ RADYO HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
turkiyelife.com.tr © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA